Bedrijfsruimte - Huur

Loodstraat 7 2718RV Zoetermeer

Informatie aanvragen

€ 78 per m² per jaar

Loodstraat 7 2718RV Zoetermeer
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Loodstraat 7 in Zoetermeer

Bedrijfsruimte - Huur
380 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Zoetermeer? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Lansinghage in de buurt Lansinghage te Zoetermeer. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 380 m2 en ligt op Loodstraat 7 in Zoetermeer.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 78 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Loodstraat 7 in Zoetermeer te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 78 per m² per jaar
oppervlakte:
380 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lansinghage (115), Verspreide huizen in Schieland (73), De Rivieren (40), De Hoefslag (62), Oostambacht / Heronpark (47), Zoeterhage (47), Rokkehage (43), Verspreide huizen Zuidplaspolder (20), Prisma (37), Ommoord (32)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lansinghage (113), De Hoefslag (62), Forepark (29), Zoeterhage (47), Coenecoop I+ii (37), Prisma (37), Rokkehage (36), Weg En Land (31), Ommoord (28), De Boezem (24)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Loodstraat 7 in Zoetermeer.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen