Bedrijfsruimte - Huur

Industrieweg 54 2382NW Zoeterwoude

Informatie aanvragen

€ 2.900,- per maand

Industrieweg 54 2382NW Zoeterwoude
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Industrieweg 54 in Zoeterwoude

Bedrijfsruimte - Huur
700 m2

Aan de Industrieweg 54 in Zoeterwoude is op dit moment een opslagruimte te huur. Het pand bestaat totaal uit 3 verdiepingen aan opslag met een centrale toegang, waarvan de eerste etage beschikbaar is voor de verhuur.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP’ers die extra opslag zoeken, biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrage

Opslagruimte: circa. 700 m2 BVO verdeeld over 3 verdiepingen.

Optioneel: Kantoorruimte

In samenspraak met de beheerder is er mogelijkheid tot het huren van een kantoorruimte van circa. 25 m2 BVO. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de opslagruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Industrieweg 54 in Zoeterwoude aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein de Grote Polder in Zoeterwoude. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen.

De op- en afritten van de N11 bevinden zich op 2 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de A4 en de A12.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.
Bij het object zijn 3 privéparkeerplaatsen aanwezig.

Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Opleveringsniveau opslagruimte

• Alarminstallatie
• Brandpreventiemiddelen
• Gasheater
• Goederenlift
• Hardhouten kozijnen
• Kantine
• Krachtstroom
• Lichtkoepel
• Overheaddeur
• Pantry
• Stellingen
• TL-verlichting
• Zonnepanelen
• Vrije hoogte circa. 2.5 meter

Huurcondities

Huurprijs: € 2.900,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van een maand huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de opslagruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Industrieweg 54 in Zoeterwoude aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 2.900,- per maand
oppervlakte:
700 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Molenwetering (95), Rijnhaven (73), Hoge Rijndijk (55), Zoeterhage (47), 't Heen-Noord (21), Gasthuiswijk (37), Rokkehage (35), Cronestein (32), De Baanderij (29), Sassenheim (25)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Molenwetering (95), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (72), 't Heen (35), Zoeterhage (47), Baanderij (45), Grote Polder (44), Rokkehage (35), Cronesteijn - Rooseveltsstraat (30), Bedrijventerrein Sassenheim-Zuid (26), Sierteeltcentrum-Itc (24)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Industrieweg 54 in Zoeterwoude.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Zoeterwoude? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Grote Polder in de buurt Hoge Rijndijk te Zoeterwoude. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 700 m2 en ligt op Industrieweg 54 in Zoeterwoude.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen