Bedrijfsruimte - Huur

Noordeindseweg 330 2651LM Berkel en rodenrijs

Informatie aanvragen

€ 75 per m2 per jaar

Noordeindseweg 330 2651LM Berkel en rodenrijs
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Noordeindseweg 330 in Berkel en rodenrijs

Bedrijfsruimte - Huur
725 m2
Object:
Uiterst representatieve showroom op een zichtlocatie.
Deze showroom is uitermate geschikt om in combinatie te huren met het achtergelegen verharde buitenterrein alsmede wasboxen welke tevens te huur worden aangeboden.
Met name de ligging direct naast Autobedrijf van Winden kan een voordeel zijn voor bedrijven in de automotive-sector. Autobedrijf van Winden doet naast de verkoop van nieuwe auto”™s ( Renault & Dacia) veelal onderhoud en reparatie van diversen merken.
Vloeroppervlakte :
Totaal ca. 725 m² showroom, verdeeld over twee lagen welke beiden goed toegankelijk zijn voor personen als voertuigen.
Parkeervoorziening:
Parkeren is mogelijk op voorgelegen terrein.
Locatie/ Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Noordeindseweg, de doorgaande weg tussen Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en Rotterdam. Dit verharde buitenterrein ligt direct achter Autobedrijf van Winden. Het geheel is makkelijk te bereiken vanuit de diversen omliggende woonwijken.
Opleveringsniveau:
In huidige staat voorzien van o.a.:
- riante frontbreedte aan de doorgaande weg;
- centrale verwarming;
- systeemplafonds met inbouwarmaturen;
- verlichtingsarmaturen;
- toiletgroep;
- inbouwkantoor.
Aanvaarding:
In overleg
Huurprijs:
€ 3.995,- per maand exclusief B.T.W
Servicekosten:
Nader te bepalen, huurder beschikt over tussen-meters t.b.v. nutsvoorzieningen, het voorschot zal in overleg met huurder en verhuurder bepaald worden.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.
Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.
Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.
Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.
B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.
Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).
Voorbehoud:
Alle afspraken dienen te worden overlegd voor definitieve goedkeuring directie verhuurder.
Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de showroom aan de Noordeindseweg 330 te Berkel en Rodenrijs . De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van ”˜t Hof Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Inlichtingen:
Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met vestiging Zoetermeer.
Van ”™t Hof Bedrijfshuisvesting
Duitslandlaan 430
2711 BN Zoetermeer
Contactpersoon : Dhr. M. Klijnsmit
Telefoonnummer: 079 ”" 34 22 788

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 75 per m2 per jaar
oppervlakte:
725 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lansinghage (115), De Rivieren (40), De Hoefslag (62), Vlietbuurt (29), Oostambacht / Heronpark (47), Zoeterhage (47), Vliegeniersbuurt (29), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (44), Rokkehage (43), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (42)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lansinghage (113), De Hoefslag (62), Forepark (29), Zoeterhage (47), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Rotterdam Noordwest (44), Prisma (37), Rokkehage (36), Schieoevers Zuid (33)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Noordeindseweg 330 in Berkel en rodenrijs.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Berkel en rodenrijs? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Noordeinde te Berkel en rodenrijs. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 725 m2 en ligt op Noordeindseweg 330 in Berkel en rodenrijs.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen