Winkel - Huur

Bisschopshoeve 30A 4817PV Breda

Informatie aanvragen

€ 50.000,- per jaar

Bisschopshoeve 30A 4817PV Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Bisschopshoeve 30A in Breda

Winkel - Huur
234 m2

Omgevingsfactoren
Goed zichtbare winkelruimte, gelegen op de kop van winkelcentrum “Heusdenhout” in Breda-Oost. In dit kleinschalige en goed bezochte winkelcentrum zijn onder meer een vestiging van Albert Heijn, een Etos, een bakker, een slager en een Gall&Gall te vinden. De afgelopen 20 jaar is dit pand in gebruik geweest als apotheek. Winkelcentrum Heusdenhout is het hart van de wijk, een typische “jaren 70” wijk. In de directe omgeving zijn naast veel woonhuizen ook diverse bedrijven te vinden.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de oostkant van Breda, op korte afstand van afrit 16 van de A-27. Het centrum van Breda is op ca. 3 km afstand gelegen.

Object
De ruimte is geheel vrij indeelbaar en kent een oppervlakte van 234 m². Op dit moment zijn er aan de “achterkant “ van het pand nog twee aparte ruimtes (magazijn/toilet). De mogelijkheid bestaat nog om het pand met een kleine 100 m² uit te breiden. Bij deze brochure is ook een plattegrond gevoegd.

Parkeren
Direct voor het pand is een ruim parkeerterrein gelegen. Daarnaast kent de directe omgeving voldoende parkeermogelijkheden.

Opleveringsniveau
Het pand wordt aangeboden in de huidige, casco staat.

Gebruik / bestemming
Winkelruimte. Het bestemmingsplan biedt geen ruimte meer voor horeca.

Huurgegevens
Huursom € 50.000,-- per jaar exclusief BTW.
Servicekosten € 150,-- per jaar exclusief BTW.
Eigen gas, water en electrameter.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 50.000,- per jaar
oppervlakte:
234 m2
Bouwjaar:
1990
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (50), City (89), Chasse (53), Zandberg (26), Centrum Dongen (21), Verspreide huizen Rijen (21), Prinsenbeek (16), Ginneken (15), Valkenberg (14), Fellenoord (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oosterheide (3), Emer Zuid (2), Ettensebaan (2), Krogten Noord (2), Tichelrijt I (2), Antiloopstraat (1), Belcrum (1), De Wijsterd (1), Weststad Iii (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bisschopshoeve 30A in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Breda? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Heusdenhout te Breda. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 234 m2 en ligt op Bisschopshoeve 30A in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen