Kantoor - Koop

Oosterhoutseweg 105 4816KC Breda

Informatie aanvragen

€ 2.450.000,-

Oosterhoutseweg 105 4816KC Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te koop aangeboden
op Oosterhoutseweg 105 in Breda

Kantoor - Koop
5727 m2

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Op een markante zichtlocatie aan de Noordelijke Rondweg is een bijzonder kantoorgebouw beschikbaar gekomen voor de verkoop. Het gebouw kenmerkt zich door een campusachtige uitstraling en bestaat uit drie met elkaar verbonden kantoorgebouwen, verdeeld over twee lagen en een kantoordeel met één laag.

In het verleden is het gebouw in gebruik geweest bij diverse callcenters. Hiervoor zijn nog een aantal voorzieningen aanwezig. Onder meer blijkt dit uit grote vloervelden, computervloeren en een zeer hoogwaardig klimaatsysteem. Door de indeling en de aanwezige voorzieningen leent het gebouw zich op dit moment nog steeds goed voor callcenteractiviteiten, maar ook voor “het nieuwe werken”.

Het terrein aan de voorzijde is voorzien van een fraaie vijverpartij en groenvoorziening. Aan de achterzijde is een groot parkeerterrein gesitueerd.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Het gebouw is direct aan een afslag van de Noordelijke Rondweg gelegen. Deze Rondweg kent een groene doorstromingszone en verbindt de A27 (richting Utrecht en Eindhoven) met de A16 (richting Rotterdam en Antwerpen). Voor het object zijn de bushaltes aanwezig voor het stads- en streekvervoer. Het centraal station is binnen 15 minuten bereikbaar. Het station is aangesloten op het net van hogesnelheidstreinen. Twee keer per uur rijdt er een shuttle op het traject Breda – Rotterdam - Schiphol - Amsterdam.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 100 parkeerplaatsen beschikbaar. Er bestaat de mogelijkheid deze parkeervoorziening uit te breiden met het naastgelegen parkeerterrein met een totaal van 250 parkeerplaatsen. Op het achterterrein is een grote fietsenberging geplaatst.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het betreft hier een kantoorgebouw met een totale VVO van ca. 5.727 m², verdeeld over de begane grond ca. 3.841 m² en de verdieping ca. 1.886 m².

De begane grond bestaat grotendeels uit kantoorruimtes verdeeld over een receptie, grote kantoorvloeren en een aantal kantoorkamers en vergaderruimtes. Tevens is op de begane grond een magazijnruimte gesitueerd, die bereikbaar is middels een bedrijfsdeur. Onder de overkapping kan droog worden gelost. Tevens zijn op de begane grond nog een aantal technische ruimtes en een serverruimte gelegen.

Op de eerste verdieping is een kantine met dakterras gesitueerd. De kantine heeft een goed geoutilleerde keukenvoorziening en bijbehorende opslagruimtes.

Opleveringsniveau
Het pand kent een zeer hoog voorzieningenniveau.
Onder meer zijn de navolgende zaken aanwezig:
- entree hal met balie;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- airconditioning;
- toiletgroepen (miva) en pantry’s en een douche;
- bedrijfsrestaurant;
- portiersloge;
- Argon blusinstallatie t.b.v. beveiliging computerzaal;
- noodstroomaggregaat van 400KVA en no-break installatie;
- verwarming middels radiatoren;
- personenlift;
- kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling;
- serverruimte;
- screens aan zuidzijde;
- fietsenstalling;
- overheaddeur en klein magazijn.

KOOPGEGEVENS

Koopprijs
De vraagprijs € 2.450.000,-- k.k. exclusief BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Overige bepalingen
- Kosten koper
- Zekerheidstelling van 10% van de koopsom

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

-

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.450.000,-
oppervlakte:
5.727 m2
Parkeerplaatsen:
100
Parkeerkosten:
€ 25,-
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 1000 m tot 1500 m
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1975
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Verspreide huizen Rijen (15), Centrum (3), Hoogeind (9), Bloemenbuurt (3), Geeren-Zuid (8), Industrieterrein Statendam (4), Emer (7), Prinsenbeek (7), Zandberg (7), Station (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Hoogeind (9), Charles Petitweg (8), Statendam (4), Bp Hoevestein (3), Everdenberg (2), Kievitsloop-Paardeweide (4), Haansberg (3), Heilaar Noord (3), Beemdenbuurt (1), De Wijsterd (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oosterhoutseweg 105 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Druivenstraat in de buurt Doornbos-Linie te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 5727 m2 en ligt op Oosterhoutseweg 105 in Breda, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen