Kantoor - Huur & koop

Paardeweide 12 4824EH Breda

Informatie aanvragen

€ 13.750,- per jaar

Paardeweide 12 4824EH Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur & koop aangeboden
op Paardeweide 12 in Breda

Kantoor - Huur & koop
200 m2 - 800 m2

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Wegens verhuizing van de huurder en eigenaar komt dit bedrijfscomplex vrij voor de verhuur/verkoop. Het betreft een totaalcomplex van ca. 800m², verdeeld over kantoren, magazijn/opslag en showroomruimte. De Paardeweide is een zeer aantrekkelijke kantorenlocatie op een kleinschalige bedrijvenlocatie met overwegend kantoorruimten. In de directe omgeving staan diverse kantoorcomplexen, alle vrijstaand en zelfstandig in het gebruik.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de Paardeweide is goed. Het object ligt langs de Emerparklaan, bekend als de oostelijke ontsluitingsweg van de Haagse Beemden. De Emerparklaan vormt de scheiding tussen enerzijds de bedrijfsmatige semi-industriële invullingen en anderzijds de kantoorlocaties aan de Paardeweide. Verder mondt de Emerparklaan uit op de noordelijke rondweg met een rechtstreekse aansluiting op de snelweg A16 (Breda-Rotterdam-Antwerpen).

Parkeren
Het gehele complex is omheind met een hekwerk voorzien van een afsluitbare toegangspoort. Op het binnenterrein is een aangelegde tuin (groenvoorziening), een ruime toegang tot de opslag-/ stallingsruimte en een ruime eigen parkeerplaats opgenomen.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het aangeboden complex bestaat uit een combinatie van showroom, opslagruimte en secundaire ruimten op de begane grond en kantoorruimten op de verdieping.

In meters is de verdeling als volgt aan te geven:

Begane grond:
- hoofdentree met balie/receptie, wachtruimte, toilet en ruime keuken: ca. 100m²
- showroomruimte: ca. 150m²
- opslag-/stallings-/archiefruimte of kleinschalige assemblage: ca. 150m²

Verdieping:
- kantoorverdieping met werkkamers, vergaderkamer, toiletten: ca. 400m²

Bestemmingsplan
Het complex valt binnen het bestemmingsplan “Haagse Beemden” en heeft de bestemming Bedrijventerrein.

Opleveringsniveau
Het complex wordt aangeboden in de huidige staat met op de begane grond een centrale entree voorzien van een tochtportaal met automatische schuifdeuren. Vervolgens is een afgescheiden receptie met balieloket aanwezig, een betegelde wachtruimte voorzien van toiletten en een dagverblijf met uitgebreide keukenopstelling.

De opslag-/stallingsruimte beschikt over een overheaddeur, de showroom is uitgerust met systeemplafonds met geïntegreerde verlichting.

De kantooretage bestaat uit twee vleugels, elk met een centrale gang waaraan werkkamers en vergaderkamers zijn gelegen. Aan de centrale hal, ter hoogte van de trapopgang, is een toiletvoorziening ingericht.

Technische gegevens
Het complex is voorzien van o.a.
- automatische schuifdeuren in het tochtportaal;
- intercominstallatie;
- uitgebreide keukenopstelling;
- alarminstallatie;
- cv-installatie met radiatoren;
- systeemplafonds in de kantoren voorzien van inbouwverlichting;
- buitenzonwering;
- ruime parkeergelegenheid;
- afgescheiden terrein met toegangspoort.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 55.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW. Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot 3 maanden huur inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Koopgegevens
Het totale complex is ook te koop. De vraagprijs bedraagt € 650.000,-- kosten koper.

Bovengenoemde informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 13.750,- per jaar
Totale oppervlakte:
800 m2
In units vanaf:
200 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 1000 m tot 1500 m
Gebied:
Kantorenpark
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1986
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Emer (54), Station (41), Chasse (35), Centrum (16), Hoogeind (30), Schorsmolen (29), Steenakker (29), Tuinzigt (27), Brabantpark (26), Bloemenbuurt (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Hoogeind (30), Kievitsloop-Paardeweide (26), Slingerweg / Tramsingel (20), De Wijsterd (6), Bp Hoevestein (6), Achter Emer (14), Charles Petitweg (13), Oosterheide (7), Heilaar Noord (10), Everdenberg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Paardeweide 12 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Kievitsloop-Paardeweide in de buurt Emer te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 800 m2 en ligt op Paardeweide 12 in Breda, dit adres ligt in een kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen