Kantoor - Huur

Paardeweide 16C-D 4824EH Breda

Informatie aanvragen

€ 16.000,- per jaar

Paardeweide 16C-D 4824EH Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Paardeweide 16C-D in Breda

Kantoor - Huur
140 m2 - 280 m2

KENMERKEN
Omgevingsfactoren
Dit object is gelegen aan een ruim opgezet kantorenpark met een zestal soortgelijke kleinschalige zakenvilla’s. Het gebied kent een goede parkeernorm en een vriendelijke doch zakelijke uitstraling.

LOCATIE
Bereikbaarheid
Door de ligging aan de Emerparklaan biedt de locatie via de noordelijke rondweg van Breda een goede aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda).

Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Op loopafstand is een bushalte ten behoeve van stadsbusdiensten. De wijk beschikt over een eigen NS-station. Op korte afstand is winkelcentrum “de Donk” gelegen.

Parkeren
Het object beschikt over royale parkeergelegenheid, namelijk 14 parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen bevinden zich op het eigen parkeerterrein aan de voorzijde van het pand.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het betreft een vrijstaande kantoorvilla, verdeeld over twee verdiepingen. Via de centrale entree worden de beide verdiepingen ontsloten. De ruimtes zijn voorzien van een luxe pantry en sanitaire voorzieningen.

Beide vloeren beslaan ca. 140 m², het totale object derhalve 280 m². De begane grond kan daarnaast nog gebruik maken van een (voormalige doorloop)gang naar het buurpand, ten behoeve van opslag. Deze doorgang biedt ook toegang tot een kleine achtertuin.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd inclusief:
- huidige vloerbedekking;
- systeemplafonds met ingebouwde LED-panelen;
- huidige scheidingswanden;
- luxe keuken met koelkast;
- alarminstallatie;
- aanwezige lamellen;
- kabelgoten ten behoeve van data en elektra;
- airconditioning;
- stadsverwarming;
- toilet.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 32.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 100,-- per maand, te vermeerderen met BTW. Onder de servicekosten vallen de navolgende zaken:
- tuinonderhoud;
- airco-onderhoud;
- glasverzekering;
- glasbewassing;
- administratiekosten.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot 3 maanden huur inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model kantoorruimte 2003 en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 16.000,- per jaar
Totale oppervlakte:
280 m2
In units vanaf:
140 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Bouwjaar:
1998
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Emer (54), Station (41), Chasse (35), Centrum (16), Hoogeind (30), Schorsmolen (29), Steenakker (29), Tuinzigt (27), Brabantpark (26), Bloemenbuurt (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (30), Kievitsloop-Paardeweide (26), Slingerweg / Tramsingel (20), De Wijsterd (6), Bp Hoevestein (6), Achter Emer (14), Charles Petitweg (13), Oosterheide (7), Heilaar Noord (10), Everdenberg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Paardeweide 16C-D in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Kievitsloop-Paardeweide in de buurt Emer te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 280 m2 en ligt op Paardeweide 16C-D in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen