Kantoor - Huur

Ploegweg 4-6 5232BS Den bosch

Informatie aanvragen

€ 79 per m² per jaar

Ploegweg 4-6 5232BS Den bosch
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Ploegweg 4-6 in Den bosch

Kantoor - Huur
180 m2 - 822 m2
Te Huur
Circa 180 m² kantoorruimte met 8 parkeerplaatsen!
De kantoorruimte is gelegen op Bedrijventerrein 'De Herven'. Bedrijventerrein De Herven is een gemengd bedrijventerrein aan de snelweg A2 met een grote verscheidenheid in functies en uitstraling.
De zichtlocatie aan de A2 bestaat gedeeltelijk uit grote moderne kantoorgebouwen, bijvoorbeeld het Bolduc-gebouw en het nieuwe SAP-gebouw. Daar achter is ook een aantal kleinschalige kantoorgebouwen gerealiseerd. Een groot gedeelte van het terrein is in gebruik als bedrijventerrein met productie, groothandel en logistiek. Kenmerkend is de omvangrijke woonboulevard met grootschalige winkels voor wooninrichting, bouwmarkt en horeca. Daarnaast is er ook een autoboulevard van noemenswaardige omvang.
De kwaliteit op lange termijn is veel beter gegarandeerd doordat ondernemers zelf actief betrokken zijn en georganiseerd zijn in de ondernemersvereniging De Herven.
Kantoorruimte
De kantoorruimte beschikt over circa 180 m² kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen alsmede de voorliggende parkeerplaatsen.
Kenmerken kantoorruimte
- Systeemplafond met Tl-verlichting
- Radiatoren
- Pantry
- Vloerbedekking
- Airco's
- Diverse toiletten
Locatie
De bedrijfswoning is met eigen vervoer goed te bereiken. De op- en afritten van de A2 die op een steenworp afstand aansluiting bied op de A59 bevinden zich op korte afstand van de Ploegweg. Met diverse busverbindingen en het NS Station Den Bosch Oost in de nabije omgeving is het bedrijfspand ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.
Saris & Partners Makelaars
073-6233311

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 79 per m² per jaar
Totale oppervlakte:
822 m2
In units vanaf:
180 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad-Centrum (37), Het Zand (39), Bedrijventerrein De Herven (21), Paleiskwartier (16), Centrum (21), Bedrijvenpark De Brand (12), De Rietvelden-West (10), Pettelaarpark (12), Verspreide huizen in het bouwgebied (14), De Reit (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Bp De Herven (20), De Rietvelden (14), De Brand (11), Industrieterrein Hedel (12), High Tech Park (9), Industrieweg (9), Maaspoort (5), De Vliert (6), De Vutter (3), De Kampen Ii (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ploegweg 4-6 in Den bosch.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Den bosch? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bp De Herven te Den bosch. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 822 m2 en ligt op Ploegweg 4-6 in Den bosch, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen