Bedrijfsruimte - Huur

Arnhemstraat 5 7418CL Deventer

Informatie aanvragen

€ 73 per m² per jaar

Arnhemstraat 5 7418CL Deventer
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Arnhemstraat 5 in Deventer

Bedrijfsruimte - Huur
50 m2 - 195 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Deventer? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Bergweide te Deventer. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 195 m2 en ligt op Arnhemstraat 5 in Deventer, dit adres ligt op een industrieterrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 73 per m² per jaar

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1970
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Arnhemstraat 5 in Deventer te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 73 per m² per jaar
Totale oppervlakte:
195 m2
In units vanaf:
50 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kloosterlanden (67), Industrieterrein (57), Verspreide huizen Twello-Zuid (30), Handelspark De Weteringen (19), Verspreide huizen op de oeverwal Terwolde (9), Verspreide huizen Twello-Noord (6), Dorp Colmschate (4), Verspreide huizen Eefde (4), Snipperling (3), Verspreide huizen Harfsen (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kloosterlanden (65), Bergweide (61), Engelenburg (16), Handelspark De Wetering (19), Twello Zuid Zuid-West Fase 1 Van De 10 Ha= 5ha. (7), Terwolde 1 (6), Herstructurering Bedrijventerrein Nijverheid (5), Smeenkhof (2), Terwolde 2 (2), Harfsen (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Arnhemstraat 5 in Deventer.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen