Bedrijfsruimte - Huur

Grote Overstraat 64 7411JD Deventer

Informatie aanvragen

€ 850 /mnd

Grote Overstraat 64 7411JD Deventer
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Grote Overstraat 64 in Deventer

Bedrijfsruimte - Huur
135 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Deventer? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan te Deventer. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 135 m2 en ligt op Grote Overstraat 64 in Deventer, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 850 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1960-1970
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Grote Overstraat 64 in Deventer te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 850 /mnd
oppervlakte:
135 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kloosterlanden (62), Industrieterrein (52), Verspreide huizen Twello-Zuid (27), Handelspark De Weteringen (16), Verspreide huizen op de oeverwal Terwolde (9), Verspreide huizen Twello-Noord (6), Dorp Colmschate (4), Verspreide huizen Eefde (4), Snipperling (3), Rielerweg-West (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kloosterlanden (60), Bergweide (56), Engelenburg (15), Handelspark De Wetering (16), Twello Zuid Zuid-West Fase 1 Van De 10 Ha= 5ha. (7), Terwolde 1 (6), Herstructurering Bedrijventerrein Nijverheid (3), Industrieweg (2), Smeenkhof (2), Terwolde 2 (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Grote Overstraat 64 in Deventer.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen