Winkel - Koop

Aalsterweg 131 5615CD Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 650.000,-

Aalsterweg 131 5615CD Eindhoven
 

Winkel te koop aangeboden
op Aalsterweg 131 in Eindhoven

Winkel - Koop
200 m2

Commerciële ruimte met casco bovenwoning beschikbaar voor de verkoop op een toplocatie aan de Aalsterweg in Eindhoven. Het pand is gelegen naast het Sushi Point op de kruising van de Aalsterweg en de Boutenslaan waardoor dagelijks duizenden mensen het pand passeren. Door de stoplichten recht voor de deur staan vele van hen daadwerkelijk stil voor het pand. Een betere zichtlocatie in Eindhoven is bijna ondenkbaar.

De Aalsterweg staat bovendien bekent als een leuke straat met een diversiteit van lokale ondernemers en landelijke ketens.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 200 m2 BVO (inclusief sanitaire ruimten en keuken)

Bovenwoning: circa. 90 m2 BVO

Perceeloppervlakte: circa. 262 m2

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de winkel- kantoorruimte met bovenwoning ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Aalsterweg 131 in Eindhoven aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Huidige indeling

Het pand bestaat op de begane grond aan de voorzijde uit een winkel- kantoorruimte met een separate spreekkamer en een kantine met pantry en toilet. Vanuit de winkel- kantoorruimte is de achtergelegen opslagruimte te bereiken. Aan de achterzijde van het pand is er ook nog een kleine patio aanwezig, deels voorzien van een overkapping.

Vanuit de kantine is de bovenwoning te bereiken middels een vaste trapopgang. De bovenwoning bevindt zich in een casco staat. De keuken en badkamer zijn momenteel van tijdelijke aard. Indien u de bovenwoning wilt gaan bewonen dient u dus rekening te houden met een renovatie.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een enkel bestemming “Centrumdoeleinden”. De bestemming beperkt zich niet alleen tot winkels. Naast detailhandel zijn ook dienstverlenende bedrijven en instellingen alsmede woningen toegelaten.

Het gaat dan om kantoren of bedrijven met een publiekgerichte functie die in hoofdzaak zijn gericht op het ter plaatse bedrijfsmatig verlenen van diensten aan of ten gerieve van personen, zoals makelaarskantoren, adviesbureaus, reisbureaus en banken.

Binnen de bestemming “Centrumdoeleinden” is ook horeca toegestaan. De horeca is beperkt tot categorie 1 van de “Lijst van horeca-activiteiten”. Detailhandel, horeca en dienstverlening zijn uitsluitend op de begane grond toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

In de nabij omgeving is voldoende betaald parkeergelegenheid beschikbaar.

Opleveringsniveau

Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd onder andere voorzien van:

• Alarminstallatie
• Betonvloer
• Glazen pui
• Inbouwverlichting
• Internet- en telefonieaansluiting
• Pantry
• Systeemplafond
• Toiletruimte
• Wandradiatoren

Koopcondities

Vraagprijs: € 650.000,- k.k.

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de winkel- kantoorruimte met bovenwoning? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Aalsterweg 131 in Eindhoven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 650.000,-
oppervlakte:
200 m2
Beschikbaar per:
Direct
Breedte gevel:
8 m
Gebied:
Stadscentrum dorpskern
Welstandsklasse:
B1
Bijdrage winkeliersvereniging:
B1
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1971-1980
Branchebeperking:
Nee
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te kopen zijn: Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (15), Veldhoven (11), Centrum (7), Bergen (6), Heeze (6), Het Ven (6), Braakhuizen-Zuid (4), Gildebuurt (4), Rochusbuurt (3), Waalre (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te kopen zijn: De Run 4000 (2), Kade (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Aalsterweg 131 in Eindhoven.

Zoekt u een winkel te koop in Eindhoven? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Bloemenplein te Eindhoven. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 200 m2 en ligt op Aalsterweg 131 in Eindhoven, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern.

 
Informatie aanvragen