Bedrijfsruimte - Huur

Bedrijvenweg 11 5627BW Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 36 per m² per jaar

Bedrijvenweg 11 5627BW Eindhoven
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Bedrijvenweg 11 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
914 m2 - 1519 m2
Representatief en multifunctioneel bedrijfsgebouw met bedrijfshal, kantoorruimte, showroom en omheind parkeer-/buitenterrein op bedrijventerrein Achtse Barrier in Eindhoven (Noord). Het bedrijfsgebouw is gelegen op een uitstekende locatie op de hoek van de Bedrijvenweg/Ambachtsweg in Eindhoven.
Begane grond
kantoorruimte en showroom: circa 158 m2
bedrijfsruimte: circa 604 m2
1e verdieping
kantoorruimte: circa 152 m2
Totaal circa 914 m2 VVO
Het betreft een multifunctioneel bedrijfsgebouw met een bedrijfsruimte, ruimte voor magazijn, verschillende kantoorruimten op zowel begane grond als eerste etage, een showroom, pantry, toiletgroep en een entree met balie. De bedrijfsruimte beschikt tevens over een kraanbaan met bovenloopbaan (3200 kg).
INDELING:
Begane grond:
Entree/ontvangsthal met receptie/balie. Een kantoorruimte achter de balie met betonvloer afgewerkt met vloerbedekking. Trapopgang naar eerste verdieping. Toiletgroep met dames- en herentoilet. Kantineruimte met keukenopstelling.
Showroom voorzien van een gecoate betonvloer. Houten ramen en kozijnen met dubbele beglazing.
Bedrijfsruimte oppervlakte ca. 604 m2. Plat dak met bitumineuze dakbedekking, bestaande uit geïsoleerde stalen damwandprofielplaten. Gevels opgetrokken in metselwerk, spouwmuren. Gevelramen en lichtstraat. Monolitisch afgewerkte, vloeistofdichte betonvloer, gedeeltelijk voorzien van (water)afvoergoten. Draagvermogen vloer, maximaal circa 2.000 kg/m2 en vrije hoogte van circa 15 meter. 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren.
Eerste verdieping:
Bereikbaar via vaste trap vanuit entree/hal. 4 kantoorruimten.
TERREIN:
Geheel met betonklinkers verhard buitenterrein. Omheind met zwart gecoat stalen spijlenhekwerk. Grote schuifpoort en 2 kleine looppoorten.
Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar en op korte afstand gelegen van op- en afritten van de A2 die aansluiting geeft op de A58. Goede bereikbaarheid via openbaar vervoer. Enkele autominuten tot centrum Eindhoven.
Installaties bedrijfsruimte:
TL-opbouwverlichtingsarmaturen;
2 elektrisch bedienbare overheaddeuren (zijde Bedrijvenweg en zijde Ambachtsweg);
Krachtstroominstallatie met aansluitingen;
Verwarming door middel van gasgestookte heaters;
brandpreventiemiddelen;
Uitstortgootsteen;
Close-up boiler;
Kraanbaan met bovenloopkraan 32000 kg.
Installaties kantoorruimte:
TL-inbouwarmaturen;
Verwarming door middel van cv-ketel (merk Remeha, bouwjaar 2009) met radiatoren voorzien van thermostaatkranen;
Dames- en herentoilet op de begane grond;
Close-in boiler in keukenopstelling;
Diverse airco-units;
Kabelgoten met wandcontactdozen en huidige UTP-bekabeling (cat.5e met patchkast;
Alarminstallatie;
Brandpreventiemiddelen.
Parkeren
Het object beschikt over een eigen afgesloten buitenterrein t.b.v. parkeren en eventueel buiten opslag. De parkeergelegenheid is ruim voldoende. Eveneens voldoende parkeerruimte rondom het bedrijfsgebouw aanwezig.
Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan Heizoom 2004, hetwelk is vastgesteld door de gemeente Eindhoven op 20-6-2005, raadsvoorstelnummer 05R1189.001 en goedgekeurd bij besluit van Gedeputeerde Staten op 13-10-2005. De op dit object rustende bestemming is "Bedrijfsdoeleinden II".
Condities
Huurtermijn
In overleg. Bij voorkeur 5 jaren met 5 optiejaren.
Huurbetaling
Per maand vooruit.
BTW
De huurprijs wordt verhoogd met BTW.
Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag
(2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.
Opzegtermijn
6 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds.
Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.
Aanvaarding
Aanvaarding in overleg, per direct mogelijk.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 36 per m² per jaar
Totale oppervlakte:
1.519 m2
In units vanaf:
914 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied (79), Hurk (78), Industrieterrein Ekkersrijt (34), Meerveldhoven (32), Flight Forum (29), Achtse Barrier-Gunterslaer (28), Kapelbeemd (28), Esp (26), Eeneind (20), Verspreide huizen (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (89), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (36), Breeven (31), T Zand (30), Achtse Barrier (28), Esp (26), De Run 4000 (20), Kade (19), De Tempel / Vlokhoven (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bedrijvenweg 11 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Achtse Barrier in de buurt Achtse Barrier-Gunterslaer te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1519 m2 en ligt op Bedrijvenweg 11 in Eindhoven, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen