Kantoor - Koop - Kennedytoren

Kennedyplein 200 5611ZT Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Kennedyplein 200 5611ZT Eindhoven
 

Kantoor te koop aangeboden
in Kennedytoren op Kennedyplein 200 in Eindhoven

Kantoor - Koop

Op zoek naar kantoorruimte in het hart van Eindhoven? Dit business center is gelegen in het commerciële hart van de stad. In dit kantoorpand zijn er lunchfaciliteiten, is er een glasvezelverbinding en een bemande receptie aanwezig. Bij deze bemande receptie is een professioneel team aanwezig om te helpen met allerlei randzaken. Ook is het 24 uur per dag geopend. Daarnaast zijn er nog andere voorzieningen te vinden zoals een stomerij.

Omgeving
Dit is gelegen vlakbij het stadscentrum van Eindhoven. Het is goed te bereiken met de auto en er zijn parkeerplekken beschikbaar. Ook is het slechts 8 minuten lopen van het station, waardoor het met openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Stationslokatie en Stadscentrum dorpskern
Aantal bouwlagen:
21 bouwlagen
Bouwjaar:
2003
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Buitengebied (14), Flight Forum (12), Meerveldhoven (9), Veldhoven (7), Binnenstad (5), Centrum (5), Industrieterrein Ekkersrijt (4), Achtse Barrier-Gunterslaer (4), Verspreide huizen (4), Eeneind (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Breeven (8), Flight Forum (8), Ekkersrijt (4), Achtse Barrier (4), De Tempel / Vlokhoven (4), Kapelbeemd (4), De Hurk (3), De Run 4000 (2), Den Dries (2), Driehoeksbos (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kennedyplein 200 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Fellenoord te Eindhoven. Dit kantoor met de naam “Kennedytoren” heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 0 m2 en ligt op Kennedyplein 200 in Eindhoven, dit adres ligt in een stationslokatie en stadscentrum dorpskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen