Kantoor - Huur

Le Havre 125 5627SW Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 110 per m² per jaar

Le Havre 125 5627SW Eindhoven
 

Kantoor te huur aangeboden
op Le Havre 125 in Eindhoven

Kantoor - Huur
194 m2
Locatie
De kantoorruimte maakt deel uit van kantoorgebouw C2 op businesspark “Het Kabinet”, gelegen op bedrijventerrein “Achtse Barrier”. De directe omgeving kenmerkt zich door de aanwezigheid van met name lichtindustriële en groothandelsbedrijven.
Het kantoorgebouw is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer prima bereikbaar. De snelwegen A2 en A58 zijn op enkele autominuten gelegen. Tevens is de bushalte op enkele loopminuten gelegen. In de nabije omgeving zijn reeds gevestigd ICS Quality Cleaning, Mansveld Electrotechniek, Technische Unie, Kwikfit en Liho Alarmsystemen.


Object
Het onderhavige object betreft een representatief kantoorgebouw bestaande uit twee bouwlagen. De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen op de begane grond. Het kantoorgebouw heeft een zeer compleet opleveringsniveau met onder andere een toiletgroep en pantry per verdieping en een indeling middels systeemwanden.


Kadastrale gegevens
Gemeente : Woensel
Sectie : S
Nummer : 4376 (gedeeltelijk)


Oppervlakten
Nr. 125:  circa 194 m²


Parkeren
Het onderhavige object beschikt over vier eigen parkeerplaatsen en in de directe omgeving zijn ruim voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.


Voorzieningen
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
· transparante centrale eigen entree met intercom en automatische deuropener;
· kantineruimte met pantry met close-in boiler;
· vergaderruimte;
· gescheiden dames- en herentoilet;
· werkkast met fontein en spoelbak;
· eigen bemetering voor gas, water en elektra;
· brandmeldinstallatie;
· brandhaspel.
· systeemplafond voorzien van TL-inbouwarmaturen;
· houten kozijnen voorzien van dubbele HR-beglazing met afsluitbare kiepramen;
· mechanische ventilatie in combinatie met topkoeling;
· CV-installatie met verwarming middels radiatoren;
· kabelgoten ten behoeve van databekabeling en elektra;
· indeling middels scheidingswanden;
· vloeren voorzien van vloerbedekking.


Huurgegevens
Huurprijs : € 110,00 per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW. 
 
Servicekosten : € 35,00 per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.
 
Parkeerplaatsen : € 350,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.
 
Huurtermijn : vijf jaren en vijf verlengingsjaren.
 
Bankgarantie : ter grootte van drie maanden bruto huur inclusief servicekosten en BTW, conform model ROZ.
 
Huurbetaling : per drie maanden vooruit te voldoen.
 
Opzegtermijn : twaalf maanden.
 
Huurcontract : als uitgangspunt voor de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, wordt het model gebruikt zoals opgemaakt door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), juli 2003.
 
Indexering : jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100, danwel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
BTW : indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
 

Koopgegevens
Verkoop van het object is bespreekbaar.


Aanvaarding
Per direct.


Energie Prestatie Certificaat
Indien een overeenkomst tot aan- of verhuur danwel aan- of verkoop tot stand komt met betrekking tot dit object heeft huurder of koper, afhankelijk van het type object, recht op een Energie Prestatie Certificaat (EPC). Indien u een dergelijk certificaat wenst, kunt u dit gedurende de onderhandelingen kenbaar maken bij Colliers International.
 
 
 


De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 110 per m² per jaar
oppervlakte:
194 m2
Parkeerplaatsen:
4
Parkeerkosten:
€ 350,-
Beschikbaar per:
Direct
Lokale voorzieningen:
Winkel op 1500 m tot 2000 m
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2002
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad (60), Flight Forum (59), Buitengebied (49), Hurk (38), Meerveldhoven (38), Verspreide huizen (33), Fellenoord (32), Industrieterrein Ekkersrijt (9), Bergen (30), Veldhoven (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (49), Eindhoven Airport (welschap A) (31), Ekkersrijt (9), Flight Forum (27), Breeven (19), De Run 4000 (16), Achtse Barrier (15), T Zand (14), De Tempel / Vlokhoven (13), Esp (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Le Havre 125 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Achtse Barrier in de buurt Achtse Barrier-Gunterslaer te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 194 m2 en ligt op Le Havre 125 in Eindhoven, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen