Kantoor - Koop

Ukkelstraat 2 5628TE Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Ukkelstraat 2 5628TE Eindhoven
 

Kantoor te koop aangeboden
op Ukkelstraat 2 in Eindhoven

Kantoor - Koop
20 m2 - 500 m2

In het bedrijfsverzamelgebouw Gare du Nord in Eindhoven worden diverse professionele en moderne kantoorruimtes te huur aangeboden. De eventueel gemeubileerde ruimtes zijn te huur vanaf twee werkplekken. Het gebouw beschikt daarnaast over gratis parkeergelegenheid, gratis wifi en meerdere lounge ruimtes met pantry.

Omgeving
In de directe omgeving zijn vele winkels, eetgelegenheden en voorzieningen zoals het Henri Dunantpark. Via de Kennedylaan is het pand direct verbonden met de ring in Eindhoven Noord en de A2. Daarnaast zijn er veel busverbindingen in de omgeving richting NS station Eindhoven Centraal.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
500 m2
In units vanaf:
20 m2
Beschikbaar per:
Per direct beschikbaar
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1983
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Buitengebied (14), Flight Forum (12), Meerveldhoven (9), Schooten (9), Binnenstad (5), Centrum (5), Industrieterrein Ekkersrijt (4), Achtse Barrier-Gunterslaer (4), Verspreide huizen (4), Eeneind (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Bp Schooten (8), Breeven (8), Flight Forum (8), Ekkersrijt (4), Achtse Barrier (4), De Tempel / Vlokhoven (4), Kapelbeemd (4), De Hurk (3), De Run 4000 (2), Driehoeksbos (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ukkelstraat 2 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Tempel / Vlokhoven in de buurt Tempel te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 500 m2 en ligt op Ukkelstraat 2 in Eindhoven, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen