Kantoor - Koop

Ukkelstraat 2 5628TE Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Ukkelstraat 2 5628TE Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te koop aangeboden
op Ukkelstraat 2 in Eindhoven

Kantoor - Koop
15 m2 - 1000 m2

De sfeer van het kantoorgebouw is professioneel, heeft een moderne industriële uitstraling en beschikt over prima installaties en voorzieningen, o.a. op het gebied van luchtbehandeling en glasvezelinternet. Naast kantoorruimte is er ook een gevarieerd aanbod van diensten en faciliteiten beschikbaar, zoals de verhuur van vergaderzalen, cateringmogelijkheden en telefoonbeantwoordingservice. De algemene ruimte van het gebouw dient als informele plek waar bezoekers en huurders elkaar kunnen treffen, daarnaast zijn in het Synderella Business Center een lounge met flexibele werkplekken en een wachtruimte beschikbaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
1.000 m2
In units vanaf:
15 m2
Beschikbaar per:
Per direct beschikbaar
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1983
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Buitengebied (15), Flight Forum (13), Meerveldhoven (10), Schooten (9), Achtse Barrier-Gunterslaer (6), Binnenstad (5), Centrum (5), Industrieterrein Ekkersrijt (4), Eeneind (4), Tempel (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Flight Forum (9), Bp Schooten (8), Breeven (8), Achtse Barrier (7), Ekkersrijt (4), De Tempel / Vlokhoven (4), De Hurk (3), Driehoeksbos (3), Kapelbeemd (3), T Zand (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ukkelstraat 2 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Tempel / Vlokhoven in de buurt Tempel te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 1000 m2 en ligt op Ukkelstraat 2 in Eindhoven, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen