Kantoor - Huur

Snellius 1 6422RM Heerlen

Informatie aanvragen

€ 95,- per m² / jaar

Snellius 1 6422RM Heerlen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Snellius 1 in Heerlen

Kantoor - Huur
6245 m2

Centipedes Avantis | moderne kantoorruimten

OBJECT
Centipedes (Snellius 1 Heerlen) betreft een modern business center gelegen op het eerste grensoverschrijdende Duits- Nederlandse Avantis Science & Business Park. Het complex met spraakmakende architectuur met een combinatie van overwegend metaal en glas zorgt voor optimale daglicht toetreding. De moderne kantoorruimten zijn in diverse metrages te huur. Door de aanwezigheid van diverse andere huurders (o.a. Vodafone), gezamenlijke faciliteiten zoals receptie, vergaderruimtes en een kantine ontstaat een optimale ambiance voor zowel commerciële als maatschappelijke organisaties..

LIGGING
Het business center is gevestigd op Avantis Science & Business Park wat grenst tussen Heerlen en Aken en staat in directe verbinding met stadsautobaan N281. Hierdoor wordt een verbinding gecreëerd met de A76 (richting Maasmechelen), de A2 richting Eindhoven en de A4 (richting Aken). Tevens is er een goede verbinding met het openbaar vervoer, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op minder dan vijf minuten lopen.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte VVO
Begane grond Kantoorruimte circa 1.546 m²
1e verdieping Kantoorruimte circa 1.472 m²
2e verdieping Kantoorruimte circa 1.613 m²
3e verdieping Kantoorruimte circa 1.613 m²
4e verdieping Technische ruimte circa 0 m²
TOTAAL VVO circa 6.245 m²

Thans is circa 4.000 m² kantoorruimte beschikbaar. Zowel kleine als grote vloervelden zijn op korte termijn operationeel te aanvaarden.

AVANTIS
Een groene omgeving, de nabijheid van een fascinerende variatie aan woonvormen (van stedelijk tot landelijk) in de twee landen en een actieve business community ter plaatse, scheppen ongekende mogelijkheden voor kenniswerkers. Het veelbelovende bedrijventerrein is nu echter ook een aantrekkelijk alternatief voor kleine en middelgrote productie- en ambachtelijke bedrijven, die op een aantrekkelijke locatie aan nieuwe perspectieven willen werken.

PARKEREN
Het omliggende terrein biedt voor huurders en bezoekers van het Centipedes complex voldoende parkeerfaciliteiten. In de semi verdiepte parkeergarage bevinden zich 47 parkeerplaatsen alsmede de mogelijkheid tot het stallen van fietsen. Tevens bevinden zich aanvullende parkeerfaciliteiten op maaiveldniveau.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Avantis’, vastgesteld op 3 december 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijventerrein'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

 

Contact

BedrijfsnaamBoek & Offermans Makelaars
VestigingHeerlen
ContactpersoonDidier Boek RT
E-mailadresdidierboek@boek-offermans.nl
Telefoonnummer045 - 574 32 33
Mobiel06 - 50 24 25 05

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 95,- per m² / jaar
oppervlakte:
6.245 m2
Parkeerplaatsen:
47
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 4000 m tot 5000 m
Gebied:
Bedrijventerrein, industrieterrein en kantorenpark
Aantal bouwlagen:
5 bouwlagen
Bouwjaar:
2002
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Heerlen-Centrum (27), Op de Nobel (20), Welten-Dorp (14), Spekholzerheide (12), Bekkerveld (9), Verspreide huizen (3), Kerkrade-Centrum (7), Beersdal (6), Lindeveld (6), Beitel (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rodaboulevard Ii (sd) (7), Smitzerveld (6), Avantis (3), Euregiopark (3), Julia (3), Rodaboulevard I (3), De Kissel (2), Spekholzerheide (2), Autoboulevard Heerlen (1), Beitel (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Snellius 1 in Heerlen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Heerlen? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Avantis in de buurt Beitel te Heerlen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 6245 m2 en ligt op Snellius 1 in Heerlen, dit adres ligt op een bedrijventerrein, industrieterrein en kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen