Kantoor - Huur - De Hoge Vliet

Hoogvlietsekerkweg 150 -180 3194AM Hoogvliet rotterdam

Informatie aanvragen

€ 12 per m2 per jaar

Hoogvlietsekerkweg 150 -180 3194AM Hoogvliet rotterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
in De Hoge Vliet op Hoogvlietsekerkweg 150 -180 in Hoogvliet rotterdam

Kantoor - Huur
148 m2 - 1866 m2
Object
Totaal circa 1.993 m² kantoorruimte beschikbaar vanaf ca. 148 m² in het representatieve vrijstaande kantoorpand de ”˜Hoge Vliet”™. Het object bestaat uit 9 bouwlagen met een hoogwaardig opleveringsniveau en het biedt een uitstekend panorama uitzicht.
Locatiegegevens
Het object is centraal gelegen aan de entree van Bedrijvenpark Nieuwe Gadering. Direct naast het object is het Metrostation ”˜Tussenwater”™ gelegen. Binnen enkele autominuten zijn de op- en afritten van de autosnelweg A15 bereikbaar (Knooppunt Benelux), waardoor ook de autosnelwegen A4 en A29 snel te bereiken zijn.
Indeling
Voor verhuur is ca. 1.993 m² beschikbaar:
- begane grond ca. 148 m²
- 4e verdieping ca. 205 m²
- 5e verdieping ca. 410 m²
- 6e verdieping ca. 410 m²
- 7e verdieping ca. 410 m²
- 8e verdieping ca. 410 m²
Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
- kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;
- mechanische ventilatie voorzien van toepkoeling;
- gescheiden toiletgroepen per verdieping;
- systeemplafonds voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- pantry per halve verdieping
Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 110,-- per m² per jaar te vermeerderen met b.t.w.
Parkeren
€ 450,- per plaats per jaar te vermeerderen met b.t.w.
Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.
Oplevering
Per direct.
Voorschot servicekosten
€ 43,50 per m² per jaar excl. b.t.w.
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.
Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.
Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 12 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
1.866 m2
In units vanaf:
148 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (819), Kop van Zuid-Entrepot (15), Noordereiland (10), Industrieterrein Halfweg (9), Oude Westen (9), BT Bijdorp (7), BT Vaanpark 2 (7), Spangen (7), Hoogvliet-Noord (5), BT Vaanpark 4 (4), Cool (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Vaanpark (39), Rotterdam Noordwest (31), Spaanse Polder (26), Bijdorp (22), Gadering (hoogvliet) (21), Halfweg Ii (20), Graveland, 's- (15), Vijfsluizen (15), Wilhelminahaven (11), De Bosschen (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hoogvlietsekerkweg 150 -180 in Hoogvliet rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Hoogvliet rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Gadering (hoogvliet) te Hoogvliet rotterdam. Dit kantoor met de naam “De Hoge Vliet” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1866 m2 en ligt op Hoogvlietsekerkweg 150 -180 in Hoogvliet rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen