Kantoor - Huur

Gedempte Nieuwesloot 71 1811KP Alkmaar

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )

Prijs op aanvraag

Gedempte Nieuwesloot 71 1811KP Alkmaar
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Gedempte Nieuwesloot 71 in Alkmaar

Kantoor - Huur
Dit karakteristieke winkelpand nabij de kern van het winkelgebied in Alkmaar is per direct beschikbaar! Het betreft een winkelruimte van circa 120 m2. De brede gevel en grote raampartij bieden de mogelijkheid tot een blik vangende etalage. Daarnaast is het pand in stap klaar en onder andere voorzien van verwarming, toilet, pantry en warmtegordijn.
Parkeergelegenheid
De parkeergelegenheid is uitstekend. Er zijn parkeerplaatsen voor de deur langs de openbare weg en op loopafstand van het pand zijn twee parkeergarages, namelijk: ‘Karperton’ en ‘Overstad’.
Bereikbaarheid
Het pand is ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets.
Heeft deze advertentie uw interesse in dit karakteristieke winkelpand getrokken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Landelijk gebied-West (57), Schermereiland en Omval (44), Beveland (43), Boekelermeer-Noord (37), Binnenstad-West (35), Beverkoog (26), Buitengebied ten noorden van de spoorlijn Alkmaar-Hoorn (25), Overdie-West (23), Broek op Langedijk (20), Spoorbuurt (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Beveland (43), Oudorp (41), Beverkoog (27), Zuiderdel (20), Zandhorst Iii (16), De Oude Werf (13), Zandhorst I + Ii (13), Overdie (11), De Frans (10), Bedrijfsterrein Egmond A / D Hoef & De Weidjes (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gedempte Nieuwesloot 71 in Alkmaar.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Alkmaar? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Binnenstad-West te Alkmaar. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Gedempte Nieuwesloot 71 in Alkmaar.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen