Kantoor - Huur

Randstad 22 149 1316BM Almere

Informatie aanvragen

€ 3.300,- per maand

Randstad 22 149 1316BM Almere
 

Kantoor te huur aangeboden
op Randstad 22 149 in Almere

Kantoor - Huur
375 m2

TE HUUR: Moderne kantoorruimten beschikbaar in parkachtige omgeving vlakbij het Centraal Station.

De ligging van deze kantoorruimte is ideaal: op een open zichtlocatie aan de Randstaddreef vlakbij de afslag van de A6 naar Almere Stad, op loopafstand van centrum en station. Het kantorenpark bestaat uit zes traditioneel gebouwde kantoorgebouwen. De kantoorgebouwen hebben een eigen identiteit en staan ruim op het riante perceel dat een parkachtige inrichting kent. De gebouwen zijn modern, licht flexibel indeelbaar en ruim van opzet met alle eigentijdse voorzieningen. En parkeren? Geen enkel probleem, er is volop parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Kantorenpark Randstad is voor ondernemers die op zoek zijn naar een representatieve kantoorruimte met uitstraling en een goede bereikbaarheid.

OPPERVLAK:
Er zijn in het kantorenpark nog diverse andere kantoorvloeren beschikbaar voor verhuur:
- Randstad 22-149 circa 375 m² 1e verdieping
- Randstad 22-151: een halve verdieping (circa 188 m²) 2e verdieping
- Randstad 22-177: circa 375 m² 2e verdieping
- Randstad 22-179: circa 375 m² 3e verdieping
- Randstad 22-181: circa 375 m² begane grond

Tevens is het mogelijk om tegen flexibele voorwaarden kantoorkamers te huren. Kijk hiervoor op de website van Business Campus Almere.

VOORZIENINGEN:
Het hoogwaardig afgewerkte kantoorgebouw is o.a. voorzien van: een koelinstallatie (per kantoorkamer regelbaar), kabelgoten, verwarming middels individueel regelbare paneelradiatoren, een systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen, buitenzonwering d.m.v. screens, een pantry en een toiletgroep. Als extra beveiliging is het eigen terrein afgesloten d.m.v. automatische slagbomen.

ICT gebruik:
Het kantoorgebouw is eveneens voorzien van glasvezelbekabeling en breedband internetvoorzieningen, waardoor bedrijven direct aan internet kunnen worden gekoppeld. De geleverde dienstverlening ondersteunt een betere bereikbaarheid van bijvoorbeeld e-mail verkeer en de eigen website.

PARKEERGELEGENHEID:
Op het eigen terrein beschikt men, per verdieping, over 8 parkeerplaatsen a € 500,- euro per parkeerplaats, per jaar, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

HUURSOM vanaf:
€ 3.300,- per maand per verdieping, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

BANKGARANTIE:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN:
Voorschot leveringen- en diensten: € 455,- per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

Ten aanzien van nutsvoorzieningen ten behoeve van de gehuurde ruimte dient huurder zelf zorg te dragen bij de daartoe aangewezen instellingen.

OPLEVERING:
In overleg.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor bezichtiging.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 3.300,- per maand
oppervlakte:
375 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Aantal bouwlagen:
1
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (99), Verspreide Huizen Almere-Haven (83), Verspreide huizen Almere-Buiten (53), Valkeveen (42), Literatuurwijk (31), Gooisekant (26), Tussen de Vaarten Zuid (26), Centrum Almere-Stad (24), De Noord (24), Veluwsekant (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooisekant (37), Gooisepoort 1e&2e Fase (34), Gooimeer Zuid (26), Industriewijk (25), Veluwse Kant (o+w) (24), Randstad (20), De Uitgeverij (16), Het Atelier (16), De Vaart I,ii & Iii (15), De Binderij (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Randstad 22 149 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Almere? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Randstad in de buurt Randstad te Almere. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 375 m2 en ligt op Randstad 22 149 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen