Kantoor - Huur

Stationsplein 13 3818LE Amersfoort

Informatie aanvragen

€ 250,- per maand

Stationsplein 13 3818LE Amersfoort
 

Kantoor te huur aangeboden
op Stationsplein 13 in Amersfoort

Kantoor - Huur
10 m2 - 250 m2

Kantoorruimte te huur Stationsplein 13a (Amersfoort)
Op zoek naar een ruime kantoorruimte op een goede locatie? Dit kantoorpand springt zeker in het oog door het kenmerkende gebogen ontwerp en is gelegen op een centrale bedrijfslocatie in Amersfoort. De kantoorruimtes op het Stationsplein 13a zijn ruim ingericht, en door het vele daglicht kun je extra productief aan het werk!

Faciliteiten Stationsplein 13a
Op het Stationsplein 13a vind je volledig uitgeruste werkplekken met veel natuurlijk licht, of je nu op zoek bent naar privékantoren, co-workingruimtes of een vergaderruimte wilt huren in Amersfoort. Voor ultiem gemak is er een ondergrondse parkeergarage beschikbaar. Even afleiding nodig? Je kunt samen met je collega’s ontspannen in de bars en restaurants in de buurt, of maak een wandeling naar Stolberg Park of Little Switzerland Park. Wie zin heeft om stress af te slaan, op tien minuten rijden van het kantoor ligt Golfclub De Hoge Kleij.

Huurprijzen Stationsplein 13a
Je kunt hier zowel privékantoren, co-workingruimtes of vergaderruimtes huren, oftwel, voor elk wat wils! Privékantoren zijn al te huur vanaf EUR 250 per maand. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of beschikbaarheid? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid
Het Stationsplein 13a is ideaal gelegen in het hart van deze schilderachtige en historische stad, direct naast het Centraal Station van Amersfoort. Gelegen op een toplocatie op het Stationsplein met alles wat je nodig hebt in de buurt, is het de perfecte uitvalsbasis voor ondernemers en creatievelingen om te netwerken met gelijkgestemde professionals.
Kom je met de auto naar werk? De stad zelf is een vervoersknooppunt, begrensd door de snelwegen A1 en A28 en beschikt over een van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland. Verder zijn er winkels en restaurants op de begane grond en nog veel meer op loopafstand!

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan het Stationsplein 13a in Amersfoort?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan vaak al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 250,- per maand
Totale oppervlakte:
250 m2
In units vanaf:
10 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hoef-West (67), Calveen (55), Buitengebied Leusden-Centrum West (46), Uraniumweg (32), De Hoef-Oost (31), Chromiumweg (26), Zonnehof (23), Smallepad (22), Snouckaertlaan (21), 't Hart (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Isselt (54), Calveen (53), De Hoef (53), Soestdijkse Grachten (32), De Horst (23), De Wieken Zuid (20), Hogenbrink (19), De Kronkels (12), Horstbeek (15), De Drie Eiken (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stationsplein 13 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amersfoort? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Station Berkenweg te Amersfoort. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 250 m2 en ligt op Stationsplein 13 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen