Kantoor - Huur

Heusing 16 4817ZB Breda

Informatie aanvragen

€ 85,- per m² / jaar

Heusing 16 4817ZB Breda
 

Kantoor te huur aangeboden
op Heusing 16 in Breda

Kantoor - Huur
35 m2 - 265 m2

Diverse kantoorruimtes en een bedrijfshal met (medische) cleanroom-laboratorium beschikbaar aan de Heusing 16 in Breda. In het kantoorgebouw is circa. 265 m2 beschikbaar, ook is het mogelijk om in units vanaf circa. 35 m2 te huren.

Metrages

Begane grond: kantoorunit circa. 50 m2 + circa. 65 m2

Eerste verdieping: circa. 35 m2 + 115 m2 (incl. eigen kitchenette-pantry)

Naast kantoorruimtes beschikt het pand ook over een bedrijfshal met -laboratorium-cleanroom. Meer informatie omtrent de bedrijfsruimte neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

Indeling

centrale entree/hal met sanitair, systeem plafonds met TL verlichting en mechanische airco in kantoorruimten, optie gemeubileerd, optie gezamenlijke vergaderruimte, alarm/bewakingsdienst en rolluiken.

Parkeren

Bij het kantoorpand zijn 6+6 parkeerplaatsen aanwezig.

Huurcondities

Huurprijs: vanaf €85,- per m2 per jaar excl. BTW (afhankelijk van de metrages en het huurtermijn)
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: Direct
Opzegtermijn: In overleg
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 85,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
265 m2
In units vanaf:
35 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (553)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (27), Kievitsloop-Paardeweide (25), Slingerweg / Tramsingel (19), De Wijsterd (6), Bp Hoevestein (6), Achter Emer (14), Charles Petitweg (12), Oosterheide (7), Heilaar Noord (10), Steenakker (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Heusing 16 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Moleneind-Oost te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 265 m2 en ligt op Heusing 16 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen