Kantoor - Huur

Moskesbaan 8 4823AH Breda

Informatie aanvragen

€ 215,- per maand

Moskesbaan 8 4823AH Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Moskesbaan 8 in Breda

Kantoor - Huur
21 m2 - 350 m2

Kantoorruimte te huur Moskesbaan 8 (Breda)

Ben je met jouw organisatie op zoek naar een multifunctionele kantoorruimte in Breda? Op deze kantoorlocatie aan het kantorenpark Westhage, zijn nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. De kantoren zijn te huur in verschillende metrages en op flexibele voorwaarden. Op dit kantorenpark huren meerdere internationale concerns kantoorruimte vanwege de goede verbindingen met Rotterdam en Antwerpen.

Huurprijzen Moskesbaan 8

Binnen het kantoorgebouw is het mogelijk om een turn-key kantoorruimte te huren. Deze ruimte is voorzien van verwarming, kabelgoten ten behoeve van elektra en databekabeling en binnenzonwering. Kantoorruimtes zijn al te huur vanaf 23 m2, voor een maandelijks bedrag van € 215,-. Op zoek naar een grotere kantoorruimte, bijvoorbeeld van 35 m2 v.v.o. kantoorruimte? Dat kan. Deze ruimtes zijn al te huur vanaf € 315,- per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Faciliteiten

Als huurder van een kantoorruimte aan de Moskesbaan 8, kan je ook gebruikmaken van alle faciliteiten binnen het kantoorgebouw. Denk hierbij aan het gratis gebruik van een van de vergaderzalen en het gebruik van de lunch faciliteiten. Daarnaast is het gebouw 24/7 toegankelijk. Kom je met de auto naar kantoor? Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid waar gratis geparkeerd kan worden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantorenpark Westerhage is direct gelegen aan de A16 zodat Rotterdam en Antwerpen snel bereikbaar zijn. Mede door de ligging aan de Noordelijke Rondweg is ook de A27 goed bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer naar kantoor? Op enkele loopminuten ligt Station Breda-Prinsenbeek.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Moskesbaan 8 in Breda?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 215,- per maand
Totale oppervlakte:
350 m2
In units vanaf:
21 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Emer (54), Station (41), Chasse (35), Hoogeind (30), Schorsmolen (29), Steenakker (29), Tuinzigt (27), Brabantpark (26), Kesteren (24), Princenhage (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (30), Kievitsloop-Paardeweide (26), Slingerweg / Tramsingel (20), De Wijsterd (6), Achter Emer (14), Charles Petitweg (13), Vosdonk (13), De Koekoek (12), Heilaar Noord (10), Moleneind-Oost (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Moskesbaan 8 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Muizenberg in de buurt Muizenberg te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 350 m2 en ligt op Moskesbaan 8 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen