Kantoor - Huur

Takkebijsters 73 B 4817BL Breda

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Takkebijsters 73 B 4817BL Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Takkebijsters 73 B in Breda

Kantoor - Huur
Per direct nette, zelfstandige kantoorruimtes beschikbaar. Het gebouw is op een aanzienlijke locatie gelegen op de hoek van de entree op het bedrijventerrein Moleneind. In het gebouw zijn o.a. gevestigd Alphabet, Via Jou Werving en Selectiebureau, Adecco, Get Bright en Staat van Dienst.
Het gebouw is voorzien van aanwezige wanden en vloerafwerking/vloerbedekking. Er is 1 airco-unit en er is verwarming.
Parkeerplaatsen
Iedere kantoorruimte heeft een eigen parkeerplaats. Indien gewenst kunnen er meerdere parkeerplekken op eigen terrein bij gehuurd worden. Dit is voor €50,- per plek per maand excl. BTW
In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van onbetaalde parkeermogelijkheden.
Beschikbaarheid
Unit 1: 30m2 - €275,00
Unit 2: 30m2 - €275,00
Unit 3: 28m2 - €250,00
Unit 4: 100m2 - €600,00
Bereikbaarheid per auto
Door de ligging nagenoeg aan de afrit nr. 16 heeft de locatie directe aansluiting op de rijksweg A27 (Utrecht-Breda). De rijksweg A16 is middels de noordelijke rondweg goed te bereiken.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Op 5 minuten loopafstand zijn bushaltes ten behoeven van het stads- en streekvervoer aanwezig. Het NS Centraal Station met zeer volledige voorzieningen is binnen 10 minuten bereikbaar. De intercity direct rijdt twee keer per uur op het traject Breda- Rotterdam - Schiphol - Amsterdam.
Interesse? Neem contact met ons op!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Emer (54), Station (41), Chasse (35), Verspreide huizen Rijen (32), Centrum (16), Hoogeind (30), Schorsmolen (29), Steenakker (29), Tuinzigt (27), Brabantpark (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (30), Kievitsloop-Paardeweide (26), Slingerweg / Tramsingel (20), De Wijsterd (6), Bp Hoevestein (6), Achter Emer (14), Charles Petitweg (13), Oosterheide (7), Heilaar Noord (10), Everdenberg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Takkebijsters 73 B in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Moleneind-Oost in de buurt Moleneind-Oost te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Takkebijsters 73 B in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen