Kantoor - Huur

Burg. de Raadtsingel 67 A 3311JG Dordrecht

Informatie aanvragen
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 330,- per maand

Burg. de Raadtsingel 67 A 3311JG Dordrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Burg. de Raadtsingel 67 A in Dordrecht

Kantoor - Huur
25 m2
Bent u opzoek naar een kantoorruimte met een hoogwaardige afwerking? Dan is dit misschien de kantoorruimte die u zoekt.
Wij bieden per direct een nette kantoorruimte aan in Dordrecht. Het pand is gelegen op de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht. De beschikbare ruimte is 58m² en heeft een prijs van 677,- exclusief BTW.
De unit en is voorzien van vloerbedekking, raambekleding, systeemplafond met TL-verlichting en verwarming. De mogelijkheid bestaat om gemeubileerde kantoorruimtes te huren.
Tevens is de bereikbaarheid van het pand uitstekend. Het treinstation van Dordrecht en de bushalte zijn gelegen op 3 minuten loopafstand en u kunt parkeren voor de deur. Daarnaast bent u met de auto zo op de A16.
Bent u geïnteresseerd in deze kantoorruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 330,- per maand
oppervlakte:
25 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Donkersloot (61), Verspreide huizen (31), Burgemeester de Raadtsingel en omgeving (31), Bedrijventerrein Stationspark (25), Alblasserdam oude bebouwing (17), Ridderkerk-Centrum (14), Westkeetshaven (14), Westpolder (14), Antoniapolder (5), Geldelozepad en omgeving (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Donkersloot-Noord (26), Donkersloot-Zuid (25), Vinkenwaard-Zuid (20), Noordoost Kwadrant (18), Antoniapolder (6), De Sandeling (9), Vinkenwaard (11), Dordtse Kil I (10), Barendrecht-Oost (9), Dordtse Kil Iii (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Burg. de Raadtsingel 67 A in Dordrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Dordrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Burgemeester de Raadtsingel en omgeving te Dordrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 25 m2 en ligt op Burg. de Raadtsingel 67 A in Dordrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen