Kantoor - Huur

Grote Kalkstraat 7 3311JK Dordrecht

Informatie aanvragen

€ 1.300,- per maand

Grote Kalkstraat 7 3311JK Dordrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Grote Kalkstraat 7 in Dordrecht

Kantoor - Huur
51 m2 - 109 m2

Algemeen
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Beschikbaar voor verhuur is de representatieve kantoorruimte die is gelegen op de tweede en derde verdieping van een exclusief en goed onderhouden monumentaal kantoorgebouw met uitzicht over de Kalkhaven en de Bomhaven. Het complex is volledig gerestaureerd waarbij alle monumentale details in ere zijn hersteld. Wilt u zich op een inspirerende locatie huisvesten en gebruikmaken van alle gemakken van hedendaags kantoorcomfort dan biedt dit object hiertoe een unieke mogelijkheid.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Dordrecht, sectie E, nummer 540, groot 57 centiare.

Indeling
Ca. 57,5 m² Turn-key kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping van het complex, waarbij de originele constructieve delen van het complex op zeer fraaie wijze zijn verweven met de moderne inrichting.
Ca. 51,7 m² Turn-key kantoorruimte gelegen op de derde verdieping van het complex, voorzien van eenzelfde afwerking als de ondergelegen verdiepingen en beschikt tevens over een modern keukenblok en separate vergaderfaciliteit.

Voormelde oppervlakten zijn berekend aan de hand van een NEN 2580 meting en mogen daardoor worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- Verwarming middels C.V. gekoppeld aan radiatoren;
- Warmwater voorziening middels close-in boiler;*
- Verlichtingsarmaturen voorzien van tl-verlichting;*
- Toiletgroep;
- Pantry/ keuken;
- Kabelgoten voorzien van data aansluitpunten;*

De voorzieningen die gemarkeerd zijn met * worden ‘om niet’ aan huurder ter beschikking gesteld. Huurder mag dus gebruik maken van deze voorzieningen, doch deze voorzieningen behoren niet tot het gehuurde. Verhuurder staat in voor werking van deze voorzieningen. Eventuele vervanging of onderhoud van deze voorzieningen zijn geheel voor rekening en risico van huurder.

Huurprijs
€ 1.300,-- per maand, exclusief BTW en servicekosten.
Huur te voldoen bij vooruitbetaling per maand.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Fiscaal regime: omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Bijkomende kosten
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een nader te bepalen verrekenbaar voorschot worden berekend voor diverse leveringen en diensten.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Dordrecht valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan “Historische Binnenstad" dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 22 februari 2011.

Op grond van de planvoorschriften is de bestemming van het object:

‘Gemengd-1 met de dubbelbestemmingen ‘’Waarde-Archeologie”, ‘’Waarde-Beschermd Stadsgezicht” en ‘’Waterstaat-Waterkering”

De voor ‘’Gemengd-1’’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. Wonen;
b. Detailhandel;
c. Dienstverlening;
d. Horeca-1
e. Horeca-2
f. Bedrijf
g. Maatschappelijk
h. Kantoor
i. Atelier
j. Cultuur en ontspanning;
k. Parkeren;
l. Openbare verbinding;
m. Fietsenstalling;
n. Bij de bestemming behorende voorzieningen, zoals nutsvoorzieningen, parkeren, groen.

Een en ander met inachtneming van de specifieke gebruiksregels.

De bovenstaande en in de bijlage verstrekte gegevens, betreffende de bestemming zijn gedownload via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl per toestandsdatum 26 september 2017.

Datum van oplevering
In overleg.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Contact

BedrijfsnaamOoms.com
VestigingDordrecht
ContactpersoonDrechtsteden
E-mailadresdordrecht@ooms.com
Telefoonnummer088-4240173

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.300,- per maand
Totale oppervlakte:
109 m2
In units vanaf:
51 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Donkersloot (64), Verspreide huizen (32), Burgemeester de Raadtsingel en omgeving (31), Bedrijventerrein Stationspark (25), Alblasserdam oude bebouwing (17), Antoniapolder (7), Westkeetshaven (15), Ridderkerk-Centrum (14), Westpolder (14), Geldelozepad en omgeving (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Donkersloot-Noord (27), Donkersloot-Zuid (27), Barendrecht-Oost (21), Vinkenwaard-Zuid (20), Antoniapolder (7), Noordoost Kwadrant (13), De Sandeling (9), Vinkenwaard (12), Slachthuisweg Stena (10), Dordtse Kil I (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Grote Kalkstraat 7 in Dordrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Dordrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Kalkhaven te Dordrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 109 m2 en ligt op Grote Kalkstraat 7 in Dordrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen