Kantoor - Huur

Aalsterweg 89 5615CB Eindhoven

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 4.740,- per jaar

Aalsterweg 89 5615CB Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Aalsterweg 89 in Eindhoven

Kantoor - Huur
40 m2

Representatief en instapklare kantoorruimte beschikbaar aan de Aalsterweg 89 b in Eindhoven. De kantoorruimte wordt omringd door diverse ondernemingen zowel in de commerciële dienstverlening als detailhandel en horeca. Het object is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij de rondweg om het centrum van Eindhoven en ligt op slechts enkele minuten van de op- en afritten van de A67 ( Venlo- Antwerpen) en de A2 (Amsterdam- Maastricht)

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Algemeen

Kantoorruimte: circa. 40 m2 BVO

Huurprijs: € 4.740,- per jaar excl. BTW

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Aalsterweg 89 B in Eindhoven aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Er zijn parkeerplaatsen te huur gelegen in een inpandige parkeergarage gelegen aan de Aalsterweg 91. Daarnaast is betaald parkeren in de nabije omgeving (oa. voor de deur) mogelijk.

Ligging en bereikbaarheid

De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen en via de rechtstreekse verbindingen met de Rijkswegen A2(Amsterdam-Maastricht) en A67 (Venlo-Antwerpen).

Ook met het openbaar vervoer is het uitstekend bereikbaar de bushalte ligt direct naast het pand.

Opleveringsniveau kantoorruimte

De kantoorruimte is in 2018 nog geheel geschilderd en voorzien van een nieuwe vloer.

• Airconditioning
• Alarminstallatie
• Aluminium kozijnen met dubbele beglazing en te openen ramen
• Douche voorzieningen
• Glasvezel op terrein
• Inbouwverlichting
• Internetaansluiting
• Kantine (informele ruimte met tv voor ontvangst van bezoek, voor informeel overleg en het hebben van lunchpauze)
• Laminaat
• Led-verlichting
• Moderne keuken met o.a. oven, magnetron en quooker
• Systeemplafond
• Toiletruimte
• Wandradiatoren
• Screens

Huurcondities

Huurprijs: € 4.740,- per jaar excl. BTW

Enkele parkeerplaats: € 95,- per maand excl. BTW

Dubbele parkeerplaats: €155,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: €1.800,- per jaar excl. BTW

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: In overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI)
reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Aalsterweg 89 B in Eindhoven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 4.740,- per jaar
oppervlakte:
40 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Flight Forum (67), Binnenstad (64), Hurk (50), Meerveldhoven (40), Bergen (39), Industrieterrein Ekkersrijt (14), Verspreide huizen (37), Fellenoord (36), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (36), Buitengebied (25)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (65), Ekkersrijt (14), Eindhoven Airport (welschap A) (34), Flight Forum (32), Breeven (21), Achtse Barrier (19), De Run 4000 (17), De Tempel / Vlokhoven (13), Esp (10), Kade (10)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Aalsterweg 89 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Bloemenplein te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 40 m2 en ligt op Aalsterweg 89 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen