Kantoor - Huur

Geldropseweg 286 5643TS Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 595,- per maand

Geldropseweg 286 5643TS Eindhoven
 

Kantoor te huur aangeboden
op Geldropseweg 286 in Eindhoven

Kantoor - Huur
50 m2

Kantoor/praktijk 50m2 incl. parkeren

Op zoek naar een leuke en veilige werkplek?
PiusOffice is een kleinschalig kantoorgebouw, goed bereikbaar, gelegen direct aan de rondweg/kruising Geldropseweg in Eindhoven en heeft een eigen parkeerterrein.

Het kantoor op de 6e verdieping is onderverdeeld in afzonderlijke 4 kantoor ruimtes rondom een prettig ingerichte algemene ontvangst/spreekruimte met pantry.

Binnenkort komt een unit (50m2) beschikbaar. Deze ruimte heeft veel daglicht toetreding en is behalve als kantoor (2-6 werkplekken) ook heel geschikt als praktijkruimte.
Er is gratis parkeerruimte voor de deur (tussen 18.00h en 08.00h met slagboom)

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoor-/praktijkruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Geldropseweg 286 in Eindhoven aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

De kantoor/praktijkruimte is 24/7 toegankelijk en verder voorzien van:
- verwarming met thermostaatknoppen
- ventilatie met WTW systeem
- vloerbedekking (zwart linoleum)
- verlichting
- databekabeling
- luxaflex raambekleding
- zonwering/screens
- te openen kantelramen

Verder zijn aanwezig:
- glasvezel aansluiting
- toiletten
- pantry
- lift
- intercom

In de servicekosten is in begrepen: verwarming, electra, schoonmaak van de algemene ruimtes.
Gebruik van de pantry en ontvangst/spreekruimte in overleg met de 3 andere gebruikers.
Huurovereenkomst wordt aangegaan voor 1 jaar met jaarlijkse verlenging. Opzegtermijn 2 maanden. Borg: 2 maanden huur (0%BTW)

Er wordt geopteerd voor BTW belaste verhuur.
Huurprijs: 595,- per maand, excl. BTW.
Servicekosten: 55,- per maand excl BTW.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoor-/praktijkruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Geldropseweg 286 in Eindhoven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 595,- per maand
oppervlakte:
50 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad (60), Flight Forum (59), Hurk (38), Meerveldhoven (38), Verspreide huizen (34), Fellenoord (32), Industrieterrein Ekkersrijt (9), Bergen (30), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (26), Veldhoven (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (49), Eindhoven Airport (welschap A) (31), Ekkersrijt (9), Flight Forum (27), Breeven (19), De Run 4000 (16), Achtse Barrier (15), De Tempel / Vlokhoven (13), Esp (9), Diepenvoorde (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Geldropseweg 286 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Burghplan te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 50 m2 en ligt op Geldropseweg 286 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen