Kantoor - Huur

Winkelcentrum woensel 416 5625AG Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Winkelcentrum woensel 416 5625AG Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Winkelcentrum woensel 416 in Eindhoven

Kantoor - Huur
Uniek! Aan de drukste doorlooproute binnen het winkelcentrum Woensel bieden wij per direct deze nette Winkelruimte te huur aan.
Het pand biedt tal van mogelijkheden. Zo kunt u hier een horecaonderneming beginnen maar het is ook uitstekende te gebruiken als detailhandel locatie.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Informeer dan vrijblijvend aan de voorwaarden!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Flight Forum (68), Binnenstad (64), Buitengebied (53), Hurk (51), Meerveldhoven (40), Bergen (39), Fellenoord (38), Verspreide huizen (37), Industrieterrein Ekkersrijt (15), Veldhoven (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (66), Eindhoven Airport (welschap A) (34), Ekkersrijt (15), Flight Forum (33), Breeven (22), Achtse Barrier (19), De Run 4000 (17), T Zand (15), De Tempel / Vlokhoven (14), Esp (10)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Winkelcentrum woensel 416 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Winkelcentrum te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Winkelcentrum woensel 416 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen