Kantoor - Huur

Delftlaan 327 2024CJ Haarlem

Informatie aanvragen

€ 85,- per m² / jaar

Delftlaan 327 2024CJ Haarlem
 

Kantoor te huur aangeboden
op Delftlaan 327 in Haarlem

Kantoor - Huur
200 m2 - 1350 m2

De Delftlaan 327 in Haarlem betreft een kantoorgebouw uit 1990 dat tot februari 2021 verhuurd is geweest aan 1 gebruiker. De totale vloeroppervlakte van het object bedraagt circa 1.350 m2, verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen. Aan de achterzijde bevinden zich circa 11 parkeerplaatsen op het eigen terrein. Deelverhuur is bespreekbaar vanaf 200 m2.

De ligging

Het gebouw is gelegen in de wijk Sinnevelt in Haarlem Noord, op een uitstekend bereikbare en goed zichtbare locatie nabij de N208 (Westelijke Randweg). Het gebouw staat op 1.355 m2 eigen grond. De wijk Sinnevelt is een naoorlogse buurt met ruime woonvoorzieningen, woonzorgcentra en verzorgingstehuizen voor ouderen.

De bereikbaarheid

De Delftlaan ligt direct aan de Westelijke Randweg N208 (Haarlem – IJmuiden). Bushalte Schoterhof ligt op circa 5 minuten loopafstand van het object. Vanaf deze bushalte is een directe verbinding met het Spaarne Gasthuis en Spaarnwoude (via station) gewaarborgd. Er kan gratis worden geparkeerd in de directe omgeving. Er zijn10 parkeerplaatsen pal voor het kantoor en 7 aan de zijkant. Op eigen terrein zijn 11 parkeerplaatsen beschikbaar a € 500,--per jaar.

De situatie

De eigenaar is voornemens het gebouw te transformeren naar woonruimte voor starters op de koopwoningmarkt. Dit proces neemt naar verwachting anderhalf tot twee jaar in beslag. De kantoorruimte is om die reden tijdelijk te huur - dus maximaal 2 jaar. Vanwege het tijdelijke huurkarakter wordt het thans aangeboden met een forse discount: de huur die tot februari werd betaald was € 120,-- per meter; de huidige huurprijs is € 85,-- per m2 per jaar. De servicekosten 25,-- per m2 per jaar.

De voorzieningen

• aparte entree voorzien van een intercom;
• keuken;
• systeemplafond;
• verlichtingsarmaturen;
• dubbele toiletgroep op elke verdieping;
• zonwering;
• lift;
• verwarming.

De voorwaarden

• Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

• Huurtermijn in overleg.

• Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken).

• Jaarlijkse huurprijsaanpassing op basis van de CPI reeks alle huishoudens (2015=100).

• Zekerheidsstelling: 2 maanden huur plus servicekosten te vermeerderen met BTW.

• Aanvaarding in overleg; mogelijk per direct.

• Oplevering in huidige staat.

De bestemming

Bestemmingsplan: Kantoor.

Geen Courtage

U doet rechtstreeks zaken met de eigenaar.

Bezichtiging

Als u wilt bezichtigen of u wilt nadere informatie, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. [email protected] 0654 765327

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Delftlaan 327 in Haarlem aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 85,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.350 m2
In units vanaf:
200 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (155), Centrum (89), Stationsbuurt (71), Koninginnebuurt (35), Zuidzijdebuurt (29), De Pijp (24), Zijlweg-Oost (22), Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving (20), Meerplein (18), Slachthuisbuurt (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (149), De Pijp (25), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (29), Kagerweg (14), Sloterdijk Iii-Zuid (12), Stephensonstraat (12), Haven E.O. (7), Tata Steel Ijmuiden Bv Terrein (7), Cruquius-Zuid (6), Broekerwerf (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Delftlaan 327 in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Haarlem? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Sinnevelt te Haarlem. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1350 m2 en ligt op Delftlaan 327 in Haarlem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen