Kantoor - Huur

Rivieradreef 54-52 A 2037AH Haarlem

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Rivieradreef 54-52 A 2037AH Haarlem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Rivieradreef 54-52 A in Haarlem

Kantoor - Huur
Ondernemen in Haarlem? Pak dan nu dit buitenkansje in het winkelcentrum Schalkwijk.
Per direct beschikbaar zijn deze nette winkelruimte.
Centrum Schalkwijk is een prettig winkelcentrum en trekt vele tienduizenden bezoekers. Die komen niet alleen uit Schalkwijk zelf, maar ook uit andere delen van Haarlem en de wijde regio.
Uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, fiets, en auto. Altijd genoeg parkeerruimte, zeer lage parkeertarieven en gratis parkeren op koopzondagen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (152), Centrum (86), Stationsbuurt (67), Beukenhorst-Oost (57), Hoofddorp-Zuid (51), Graan voor Visch-Zuid (33), Koninginnebuurt (33), De Hoek (32), Hillegom (24), Hoofddorp-Oost (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (145), Graan Voor Visch-Zuid (29), De Hoek (28), Hoofddorp-Noord (16), Sloterdijk Iii-Zuid (14), Stephensonstraat (12), Abp Lijnden (11), Haven E.O. (7), Cruquius-Zuid (6), Nijverheidsstraat (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rivieradreef 54-52 A in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Haarlem? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Europawijk te Haarlem. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Rivieradreef 54-52 A in Haarlem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen