Kantoor - Huur

Dr. Poelsstraat 85 6411HG Heerlen

Informatie aanvragen

€ 37.800,- per jaar

Dr. Poelsstraat 85 6411HG Heerlen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Dr. Poelsstraat 85 in Heerlen

Kantoor - Huur
280 m2

FANTASTISCH KANTOOROBJECT OP TOPLOCATIE CENTRUM HEERLEN

OBJECT
Fraai kantoorobject op toplocatie in Heerlen. Het pand is in het centrum, op steenworp afstand van het gemeentehuis en het voetgangersdomein. In totaal biedt het aangeboden object circa 280 m² aan kantoorruimte en is momenteel als volgt ingedeeld: binnenkomst in de kantoortuin, twee spreekkamers, kantoorruimte, pantry, directiekamer en toiletgroepen. Door de uitstraling en hoekligging is het in combinatie met de juiste reclame-uitingen een echte eyecatcher voor iedereen die zich over de centrumring beweegt.

LIGGING
Het kantoorpand is ideaal gelegen in het centrum van Heerlen, aan de rand van het voetgangersdomein aan de ring rond het centrum. Op slechts enkele honderden meters van de oprit naar de stadsautoweg (N281). Deze vormt een directe verbinding met de A76, A79 en de steden Kerkrade, Maastricht en Aken. Verder zijn station en bushalte(s) op loopafstand en zijn er in de directe omgeving meerdere Q-park parkeergarages te vinden.

Heerlen is qua ligging, omvang en functie de centrumgemeente van Parkstad Limburg. Parkstad Limburg is een samenwerkingsverband tussen 8 aangrenzende gemeenten en telt in totaal ca. 250.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied.

Onder meer grote publiektrekkers zoals Snowworld, Wereldtuinen Mondoverde en Pinkop zorgen op jaarbasis voor een miljoenenpubliek. Voorts is onlangs de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoorruimte circa 280 m²
TOTAAL circa 280 m²

PARKEREN
Op circa 100m van het object bevinden zich twee Q-park parkeergarages. Verder zijn er (betaalde) parkeermogelijkheden langs de wegen in de omgeving te vinden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘City-West’, vastgesteld op 12 januari 1993. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
€ 37.800,- per jaar te vermeerderen met de BTW.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 37.800,- per jaar
oppervlakte:
280 m2
Bouwjaar:
2008

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Heerlen-Centrum (31), Op de Nobel (26), Welten-Dorp (15), Spekholzerheide (13), Bekkerveld (11), Kerkrade-Centrum (8), Verspreide huizen (3), Nuth (7), Beersdal (6), Lindeveld (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rodaboulevard Ii (sd) (8), Smitzerveld (6), Avantis (4), Euregiopark (4), De Kissel (3), Houserveld (haefland) (3), Julia (3), Rodaboulevard I (3), De Horsel (2), De Koumen (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Dr. Poelsstraat 85 in Heerlen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Heerlen? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Heerlen-Centrum te Heerlen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 280 m2 en ligt op Dr. Poelsstraat 85 in Heerlen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen