Kantoor - Huur

Nieuwe Tiendweg 0ong 2922EN Krimpen aan den ijssel

Informatie aanvragen

€ 350,- per maand

Nieuwe Tiendweg 0ong 2922EN Krimpen aan den ijssel
 

Kantoor te huur aangeboden
op Nieuwe Tiendweg 0ong in Krimpen aan den ijssel

Kantoor - Huur
37 m2 - 358 m2

In fraaie en representatieve Business Centre Kortland bieden wij aan:

Diverse turn-key businessunits vanaf circa 37 m² tot en met 56 m² met flexibele huurtermijnen
• snel draadloos internet
• topkoeling
• nieuwe vloerbedekking
• centrale keuken met vaatwasser
• luxe uitstraling
• top locatie in het centrum van Krimpen aan den IJssel

Omschrijving: met deze businessunits wordt voldaan aan de groeiende vraag vanuit onder andere ZZP’ers voor betaalbare kleinschalige kantoorruimte binnen de gemeente Krimpen aan den IJssel. Business Centre Kortland kenmerkt zich door een zakelijke uitstraling, centrale ligging in Krimpen aan den IJssel, voldoende gratis parkeergelegenheid en uitgebreide voorzieningen.

Business Centre Kortland wordt aangeboden tegen scherpe huurprijzen en flexibele huurtermijnen. Op de begane grond bevinden zich een aantal bedrijven met een publieke functie wat zorgt voor een levendige sfeer. Gebouw Kortland heeft een fraaie entreehal met twee liften waaronder een invalidenlift. Aan de achterzijde van het gebouw is een grote parkeerplaats waar men gratis kan parkeren.

Op dit moment zijn beschikbaar:
Unit A: verhuurd
Unit B: € 435,-
Unit C: verhuurd
Unit D: verhuurd
Unit E: verhuurd
Unit F: verhuurd
Unit G: € 350,-
Unit H: verhuurd
Unit I: verhuurd

Genoemde prijzen zijn excl. BTW en servicekosten van €37,50 per m² per jaar.

Mocht er geen geschikte ruimte voor u bijzitten dan biedt het Kortlandgebouw op andere verdiepingen ook nog diverse kantoorruimtes aan.

Opleveringsniveau:
De ruimtes zijn standaard voorzien van de volgende voorzieningen:
- vloerbedekking;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels radiatoren;
- gezamenlijke pantry;
- topkoeling.

Omgevingsinformatie: gebouw Kortland is centraal gelegen, op een prominente locatie, in Krimpen aan den IJssel. Vanuit Rotterdam is het Gebouw Kortland in ca. 10 autominuten bereikbaar. Tevens bevindt zich op 5 minuten loopafstand het centrale busstation van Krimpen aan den IJssel. Direct voor de deur stoppen ook diverse buslijnen.

Betalingswijze: de maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder geïncasseerd middels automatisch incasso.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling: een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting: uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst: de huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Business Centre Kortland te Krimpen aan den IJssel. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 350,- per maand
Totale oppervlakte:
358 m2
In units vanaf:
37 m2
Bouwjaar:
1980

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (1079), Donkersloot (29), Kop van Zuid-Entrepot (15), Feijenoord (11), Noordereiland (10), BT Bijdorp (9), Oude Westen (9), BT Vaanpark 2 (7), Verspreide huizen (5), Drievliet (6), Kralingen-West (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (39), Bijdorp (34), Hoofdweg-Noord (32), Donkersloot-Noord (28), Donkersloot-Zuid (27), Vinkenwaard-Zuid (20), Fascinatio (16), Barendrecht-Oost (18), Antoniapolder (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nieuwe Tiendweg 0ong in Krimpen aan den ijssel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Krimpen aan den ijssel? We bieden u nu een uniek kantoor aan te Krimpen aan den ijssel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 358 m2 en ligt op Nieuwe Tiendweg 0ong in Krimpen aan den ijssel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen