Kantoor - Huur

Berg en Dalseweg 79 6522BC Nijmegen

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Berg en Dalseweg 79 6522BC Nijmegen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Berg en Dalseweg 79 in Nijmegen

Kantoor - Huur
800 m2 - 6911 m2

Adres:
Berg en Dalseweg 79-81, 6522 BC te Nijmegen

Algemeen:
In 1898 is er door de paters Jezuïeten opdracht gegeven voor de bouw van het Canisius College. Het gebouw – dat de status Rijksmonument heeft verkregen – is ontworpen door twee Nederlandse architecten: Nicolaas Molenaar en Jos Dijkmans. Eerstgenoemde was leermeester van P.J.H. Cuypers, o.a. architect van het Centraal Station Amsterdam en het Rijksmuseum, wat een verklaring geeft voor de overeenkomsten tussen deze karakteristieke gebouwen.
In het verleden is het gebouw voornamelijk gebruikt als onderwijsinstelling met als laatste gebruikers het ROC Nijmegen en de Hogeschool Arnhem-Nijmegen.
Het gebouw is een van de markantste gebouwen in Nijmegen en heeft volgens kenners een van de mooiste bibliotheken van de wereld.
Nu is het de kans om uw bedrijf in het prachtige object te huisvesten!
Het gebouw beschikt over 7 bouwlagen verdeeld over een totaal verhuurbaar vloer oppervlak van 6.911,54 m2. Deelverhuur is mogelijk, informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van de Berg en Dalseweg met eigen vervoer is erg goed dankzij de aansluiting op de St. Canisiussingel en de verbinding met Nijmegen-Oost en Berg en Dal. Bovendien geldt de Berg en Dalseweg als één van de uitvalswegen vanuit het centrum van Nijmegen en is het gebouw gelegen nabij de Rijkswegen A15, A73 en A50.

De Berg en Dalseweg is eveneens zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een bushalte vrijwel tegenover het object. De directe lijnen zijn als volgt:
Vanaf Nijmegen Centraal Station:
- Lijn 8 richting Berg en Dal, rijdt elke 15 minuten
- Lijn 2 richting Maartsenskliniek, rijdt elke 15 minuten

Vloeroppervlakte:
Het object is verdeeld over het navolgende metrage:

Bouwlaag Gebruik Totale metrage v.v.o.
Kelder Archief/fietsenkelder 1.153,93 m²
Bel etage Kantoorruimte 1.637,55 m²
1e verdieping Kantoorruimte 1.546,04 m²
2e verdieping Kantoorruimte 1.223,84 m²
3e verdieping Archief/opslag uitbreiding kantoor 1.156,45 m²
4e verdieping Archief/opslag 128,56 m²
5e verdieping Archief/opslag 65,17 m²
Totaal 6.911,54 m²

Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 800 m2, we kijken graag met u naar de mogelijkheden.

*Deze oppervlaktes zijn conform de richtlijnen van de NEN 2580, er is een meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde zal in de huidige staat aan Huurder worden opgeleverd. Indien Huurder een ander opleveringsniveau wenst te hebben dienen partijen hier nadere afspraken over te maken.

Parkeren:
60 parkeerplaatsen op eigen terrein, welke na rato zullen worden verdeeld.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan Nijmegen-Oost, de bestemming betreft “gemengd”, toegestaan zijn onder andere; cultuur en ontspanning, wonen, kantoren, dienstverlening, en maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder

Huurprijs:
In nader overleg, afhankelijk van het metrage en het gewenste opleveringsniveau.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Huurtermijn:
5 jaar, waarna de huurovereenkomst wordt voorgezet voor perioden van 5 jaar. Opzegtermijn is 12 maanden. Overige perioden in overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs dient bij vooruitbetaling per kwartaal te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks conform de reeks consumentenprijsindexcijfer op basis van alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum worden aangepast.

Huurovereenkomst:
Gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW, zoals vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 met standaard aanvullingen van verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg, de ruimten zijn per direct beschikbaar.

Voorbehouden:
- Goedkeuring van voltallige fondsdirectie/aandeelhouders van verhuurder;
- Positieve uitkomst van de Customer Due Diligence en financiële gegoedheid van huurder.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1,- per maand
Totale oppervlakte:
6.911 m2
In units vanaf:
800 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Kerkenbos (98), Stadscentrum (75), Bedrijventerrein Bijsterhuizen (38), Galgenveld (38), Elst-Zuidoost (34), Hunnerberg (20), Westkanaaldijk (20), Goffert (17), Bijsterhuizen (15), Bottendaal (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lindenholt (104), Bijsterhuizen (incl Wijchen) (38), De Aam (30), West Kanaaldijk (20), Winkelsteeg (17), Wijchen Oost (16), Aalsterveld (11), Pannenhuis I (7), Sluisweg (6), Houtakker 2 (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Berg en Dalseweg 79 in Nijmegen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Nijmegen? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Hunnerberg te Nijmegen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 6911 m2 en ligt op Berg en Dalseweg 79 in Nijmegen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen