Kantoor - Huur

Schoutstraat 1 2981EZ Ridderkerk

Informatie aanvragen

€ 3.000,- per maand

Schoutstraat 1 2981EZ Ridderkerk
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Schoutstraat 1 in Ridderkerk

Kantoor - Huur
360 m2

Kantoorruimte gelegen op de tweede (bovenste) verdieping van een kantoorcomplex in het centrum van Ridderkerk.

De kantoorruimte beschikt over een compleet opleverniveau en heeft een functionele indeling, ruime daglichttoetreding en een fraai dakterras. Het gebouw beschikt over topkoeling en een lift.

Locatie:
Het pand is herkenbaar gelegen aan de Schoutstraat in het centrum van Ridderkerk. Op loopafstand bevindt zich het winkelhart Ridderkerk met een compleet en gevarieerd winkel- en horeca-aanbod. Het object is heeft uitstekende verbindingen van en naar de rijkswegen A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda). Diverse bushaltes direct voor het pand aan de Schoutstraat.

Afmetingen:
Ca. 360 m² VVO kantoorruimte.

Parkeren:
De ruimte beschikt niet over eigen parkeerplaatsen.

Direct tegenover het gebouw bevindt zich parkeergarage Q park Jorishof. Kantoorgebruikers kunnen in deze parkeergarage een abonnement afsluiten tegen een bedrag van € 68,07 per parkeerplaats per maand exclusief BTW. Met dit abonnement kan er van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 19.00 overdekt en beveiligd worden geparkeerd.

Bestemming:
Kantoordoeleinden.

Voorzieningen/specificaties:
- gezamenlijke entree met lift en trapopgang;
- ingedeeld in 4 kleinere kantoorcompartimenten en een ruime kantoortuin;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- bouwkundige wanden afgewerkt met spuitwerk;
- vloeren afgewerkt met deels tapijt en deels marmoleum (vervanging voor rekening huurder);
- dames- en herentoilet en miva-toilet;
- ruime keuken met diverse apparatuur;
- wandgoten;
- alarm;
- intercom;
- handbedienbare screens.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:
€ 3.000,- per maand exclusief BTW en exclusief servicekosten.

Servicekosten:
Per maand wordt € 13,- exclusief BTW in rekening gebracht als voorschot op onderstaande leveringen en diensten:
- periodiek onderhoud installaties;
- schoonmaakkosten algemene ruimten;
- glasfondsverzekering;
- ontstoppingsfonds;
- administratiekosten 5%.

Het periodiek onderhoud aan installaties wordt door en voor rekening van verhuurder verzorgd.

Tevens wordt een voorschot van € 450,- per maand exclusief BTW in rekening gebracht voor de levering van gas, water en elektra.

Huurperiode:
In nader overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 3.000,- per maand
oppervlakte:
360 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (169), Nieuwe Werk (124), Donkersloot (63), Kralingen-Oost (48), Verspreide huizen (32), BT Vaanpark 2 (34), BT Bijdorp (33), Cool (33), Rivium 1e straat (28), Burgemeester de Raadtsingel en omgeving (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (43), Bijdorp (33), Hoofdweg-Noord (25), Donkersloot-Zuid (27), Donkersloot-Noord (26), Barendrecht-Oost (21), Vinkenwaard-Zuid (20), Fascinatio (16), Antoniapolder (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Schoutstraat 1 in Ridderkerk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Ridderkerk? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Ridderkerk-Centrum te Ridderkerk. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 360 m2 en ligt op Schoutstraat 1 in Ridderkerk.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen