Kantoor - Huur

Coolsingel 104 3011AG Rotterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 400,- per maand

Coolsingel 104 3011AG Rotterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Coolsingel 104 in Rotterdam

Kantoor - Huur
20 m2 - 430 m2

Kantoorruimte te huur Coolsingel 104 (Rotterdam)
Op zoek naar een bijzondere en karakteristieke kantoorruimte? Je huurt hier een kantoorruimte in een rijksmonument in het centrum van Rotterdam. Het kantoorpand heeft, samen met het voormalige postkantoor en het Gemeentehuis de bombardementen van de tweede Wereldoorlog overleefd! Het is volledig gerenoveerd naar een ideale werk- en verblijfsomgeving voor elke organisatie.

Faciliteiten Coolsingel 104
Het kantoorpand is verdeeld over een begane grond met een uiterst royale entree en 12 verdiepingen die op elke wenselijke manier kunnen worden ingericht. De entree is volledig bekleed met het origineel marmer waardoor het moeilijk is om niet onder de indruk te zijn! Als huurder bepaal je zelf de uitstraling van jouw kantoor, waardoor de omgeving voelt als een thuisbasis voor elk bedrijf. Daarnaast is er in het pand zelf een schoenmaker en een stomerij aanwezig! Ook kun je gebruik maken van de ICT-helpdesk, post- en telefoondienst en office ondersteuning. Wil jij kunnen genieten van een kwalitatieve lunch? In het pand zit een traiteur die jouw bedrijf kan voorzien van heerlijke broodjes.

Huurprijzen Coolsingel 104
In dit karakteristieke pand zijn kantoorruimtes te huur vanaf 27 m². Je kunt de kantoorunits gemeubileerd of ongemeubileerd huren en de kleinste unit is geschikt voor maximaal 4 personen. Daarnaast is het ook mogelijk om een flexwerkplek te huren. Zou je toch liever een grotere kantoorruimte willen huren? Ook deze zijn deze beschikbaar.

Locatie en bereikbaarheid
De bereikbaarheid van dit te huren kantoorpand is uitstekend. Het is gelegen op een paar minuten loopafstand van station Rotterdam Centraal, waar zowel treinen, bussen, metro's als trams vertrekken. Kom je liever met de auto? Zelfs op deze centrumlocatie bereik je het kantoor binnen 10 minuten vanaf de A20. Daarnaast zit je binnen 15 minuten rijden op de A16. Heb jij behoefte aan een levendige omgeving? De Coolsingel is een plek waar de energie de sfeer bepaalt, in de nabijheid van bars, restaurants en winkels!

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Coolsingel 104 of de overige locaties?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan vaak al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 400,- per maand
Totale oppervlakte:
430 m2
In units vanaf:
20 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (166), Nieuwe Werk (123), Cool (73), Kralingen-Oost (48), Oude Westen (46), BT Bijdorp (34), BT Vaanpark 2 (33), Rivium 1e straat (28), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (31), Hoogvliet-Noord (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (39), Bijdorp (34), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (31), Spaanse Polder (26), Gadering (hoogvliet) (21), Barendrecht-Oost (18), Fascinatio (16), Berkelse Poort (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Coolsingel 104 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Stadsdriehoek te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 430 m2 en ligt op Coolsingel 104 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen