Kantoor - Huur

Bordeslaan 471 5223MP 's-Hertogenbosch

Informatie aanvragen
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 2.500,- per maand

Bordeslaan 471 5223MP 's-Hertogenbosch
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Bordeslaan 471 in 's-Hertogenbosch

Kantoor - Huur
188 m2

TE HUUR
Bordeslaan 471 te 's-Hertogenbosch
Circa 188 m² kantoorruimte

OBJECTOMSCHRIJVING
Het voormalige magazijnencomplex aan de Magistratenlaan, is in 1950 gebouwd in opdracht van de firma N.V. Chemisch-Pharmaceutische fabriek Dr. Lamers en Dr. Indemans (fabriek en groothandel in ziekenverplegingsartikelen). Hierna is het complex onder andere ook in gebruik geweest bij het Stedelijk Museum. Enkele jaren terug is het complex volledig gerenoveerd om deze onder andere geschikt te maken voor een versmarkt. De authentieke elementen van het complex, een gemeentelijk monument, zijn hierbij intact gebleven. Voor verhuur zijn beschikbaar een tweetal kantoorunits welke zijn gelegen op de eerste verdieping, de units beschikken daarbij over een eigen entree op de begane grond.

Begane grond, algemene ruimte, circa 4 m² BVO
1e verdieping, kantoorruimte, circa 184 m² BVO
Totaal circa 188 m² BVO

LOCATIE
Bereikbaarheid
De unit is gelegen aan de westkant van het Centraal Station en is verbonden met de binnenstad van ’s-Hertogenbosch door de nieuwe Paleiskwartierbrug en de passerelle over het Centraal Station. Het snelwegennet rondom 's-Hertogenbosch, bestaande uit de A2 (Amsterdam – Maastricht), de A59 (Oss – Breda) en de A65 ('s-Hertogenbosch - Tilburg), zijn via de Randweg binnen enkele minuten te bereiken. Door de ligging op loopafstand van het Centraal Station is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend te noemen.

Omgevingsfactoren
De kantoorunit maakt onderdeel uit van een gemeentelijk monument dat is gelegen aan de zuidkant van het gebied 'Paleiskwartier'. Binnen het object, alsook in de objecten die hier rondom zijn gelegen zit een grote diversiteit aan functies, zoals kantoren, wonen, detailhandel (supermarkt) en horeca. Verder zal ook direct tegenover het object een nieuw te realiseren bioscoop verreizen. Hierdoor kun je stellen dat de directe omgeving levendig is en van belang voor het Paleiskwartier maar ook voor de stad Den Bosch. Enkele kenmerkende gebruikers in de directe omgeving zijn onder andere een Jumbo City Supermarkt, restaurant Pollevie, Bagels & Beans, Hogeschool Avans, Hogeschool Has, Ricoh, Enexis en Brabant Water gevestigd.

OPLEVERINGSNIVEAU
Kantoorruimte
• kabelgoten;
• LED verlichting;
• gladde betonvloer, klaar voor de gewenste vloerafwerking;
• eigen sanitaire voorzieningen per unit;
• vloerverwarming;
• luchtbehandelingssysteem t.b.v. koeling en verwarming;
• isolerende beglazing voorzien van elektrisch te openen ramen;
• intercomsysteem, voorzien van opnamefunctie;
• aansluitmogelijkheden voor pantry.

HUURGEGEVENS
Huurprijs
€ 2.500,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
Vijf (5) jaren en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaren.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten
Op aanvraag.

Betalingen
Per drie (3) maanden vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.500,- per maand
oppervlakte:
188 m2
Bouwjaar:
1949

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad-Centrum (35), Het Zand (39), Bedrijventerrein De Herven (21), Paleiskwartier (16), Centrum (21), Bedrijvenpark De Brand (12), De Rietvelden-West (9), Pettelaarpark (11), Verspreide huizen in het bouwgebied (14), Nieuwkuijk (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Bp De Herven (20), De Rietvelden (13), De Brand (11), Industrieterrein Hedel (12), High Tech Park (9), Industrieweg (9), Maaspoort (5), Bt Nieuwkuijk (8), De Vliert (6), Groenewoud (voorheen Groenewoud Ii) (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bordeslaan 471 in 's-Hertogenbosch.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Hertogenbosch? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Paleiskwartier te 's-Hertogenbosch. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 188 m2 en ligt op Bordeslaan 471 in 's-Hertogenbosch.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen