Kantoor - Huur

Aphroditestraat 7 5047TW Tilburg

Informatie aanvragen

€ 995,- per maand

Aphroditestraat 7 5047TW Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Aphroditestraat 7 in Tilburg

Kantoor - Huur
100 m2

Op uitstekende locatie op bedrijventerrein Vossenberg nabij Reeshof gelegen kantoorverdieping, betreffende de bovenste verdieping op de kop aan de straatzijde, circa 100m2 kantoorruimte, geheel gerenoveerd, licht, transparant, geheel zelfstandig met glazen deur, fraaie kantoortuin, glazen vergader-/spreekkamer, pantry, toilet en drie parkeerplaatsen. De kantoorruimte is eventueel geheel turn key inclusief meubilair en overige zaken op te leveren.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 995,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 995,- per maand
oppervlakte:
100 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (86), Het Laar (47), Verspreide huizen Rijen (32), Industrieterrein-Oost (26), Tivoli (26), Industrieterrein Vossenberg I (22), Industrieterrein Kraaiven (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (45), Loven (40), Kanaalzone (34), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Haansberg (8), Kreitenmolen (8), Berkhaag (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Aphroditestraat 7 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Vossenberg te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 100 m2 en ligt op Aphroditestraat 7 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen