Kantoor - Huur

Professor Gimbrerelaan 132 5037EN Tilburg

Informatie aanvragen

€ 1.950,- per maand

Professor Gimbrerelaan 132 5037EN Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op Professor Gimbrerelaan 132 in Tilburg

Kantoor - Huur
140 m2

Het betreft een kantoor- praktijkruimte gelegen op de eerste verdieping van een vrijstaand gebouw. De begane grond is in gebruik bij een tandartspraktijk. Het object is gelegen op een zichtlocatie op de hoek van de Professor Gimbrèrelaan en de doorgaande weg de Conservatoriumlaan.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig aan de openbare weg.

Oppervlakte
De eerste verdieping is circa 140m2 groot.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.950,-- per maand te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.950,- per maand
oppervlakte:
140 m2
Bouwjaar:
1984

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (513)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (40), Kanaalzone (34), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kerkhoven (9), Haansberg (8), Kreitenmolen (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Professor Gimbrerelaan 132 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 140 m2 en ligt op Professor Gimbrerelaan 132 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen