Kantoor - Huur

Spoorlaan 306 5038CC Tilburg

Informatie aanvragen

€ 2.350,- per maand

Spoorlaan 306 5038CC Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op Spoorlaan 306 in Tilburg

Kantoor - Huur
185 m2

Op absolute top zichtlocatie in de binnenstad van Tilburg gelegen kantoorruimte op de eerste verdieping op de hoek van de Spoorlaan en de Heuvelring. De kantoorruimte is gelegen op de derde verdieping boven de bekende ijssalon Intermezzo, andere gebruikers in het gebouw zijn Key Travel, Work-On uitzendbureau en rijschool Intest. Deze kantoorverdieping is groot circa 185m2, met trap en lift bereikbaar, mooi transparant en open van indeling bestaande uit een grote kantoortuin en twee kantoorkamers en geheel zelfstandig met eigen voorzieningen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.350,00 per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode is in overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen:
- systeemplafonds met lichtarmaturen;
- pantry met inbouwapparatuur;
- toiletgroep;
- kabelgoten met data bekabeling;
- lift.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.350,- per maand
oppervlakte:
185 m2
Bouwjaar:
1965

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (451), Centrum (13), Tivoli (8), Hagelkruis (6), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (6), Het Laar (5), Industrieterrein Kraaiven (3), Industrieterrein Loven (3), Katsbogten (3), Korvel (3), Groenewoud (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Katsbogten (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Spoorlaan 306 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 185 m2 en ligt op Spoorlaan 306 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen