Kantoor - Huur

Tivolistraat 50- 52 5017HR Tilburg

Informatie aanvragen

€ 155,- per m² / jaar

Tivolistraat 50- 52 5017HR Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op Tivolistraat 50- 52 in Tilburg

Kantoor - Huur
527 m2

Hoogwaardige kantoorruimte in het hart van de binnenstad gelegen nieuw gebouwd kantoorgebouw, Nwe FAXX. In het gebouw is onder andere gevestigd Datacon. Het Nwe FAXX is met een BREEAM Excellence certificering en een groenverklaring het meest duurzame gebouw van Tilburg en één van de meest duurzame kantoorgebouwen van Nederland. Het kantoorgebouw voorziet vanzelfsprekend in alle moderne faciliteiten, een uitstekend werkklimaat, een centrale lobby op de begane grond voor een zakelijke ontmoeting, lunch of borrel en een fraai dakterras op de bovenste verdieping. Verder een eigen afgesloten parkeerterrein met laadpalen en een fietsenstalling. Het Nwe FAXX is gelegen achter het bekende kantoorgebouw van Interpolis aan de Spoorlaan in het Veemarktkwartier. Werken in een rustige omgeving, midden in het bruisende stadscentrum, op loopafstand van de Heuvel en dicht bij de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Voor verhuur komt circa 527m2 kantoorruimte beschikbaar, een zeer fraaie en turn key kantoorvleugel gesitueerd op de tweede verdieping. Bij deze kantoorruimte behoren circa 12 parkeerplaatsen.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 155,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 155,- per m² / jaar
oppervlakte:
527 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (45), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (30), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (43), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Katsbogten (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tivolistraat 50- 52 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Tivoli te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 527 m2 en ligt op Tivolistraat 50- 52 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen