Kantoor - Huur & koop

Vlodropstraat 10en 12 5036VR Tilburg

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1,- per m² / jaar

Vlodropstraat 10en 12 5036VR Tilburg
 

Kantoor te huur & koop aangeboden
op Vlodropstraat 10en 12 in Tilburg

Kantoor - Huur & koop
290 m2

In nieuwbouwwijk Koolhoven in wijk Reeshof op de begane grond van een appartementencomplex gelegen commerciële ruimte, bestaande uit vier appartementsrechten en verdere aanhorigheden. De commerciële ruimte is totaal groot circa 385m2, verdeeld in 95m2 in gebruik bij Haar Totaal, Vlodropstraat 4 en 290m2 in gebruik bij Koolhoven Kliniek / Huisartsenpraktijk Koolhoven, Vlodropstraat 10 en 12. De commerciele ruimte is uitstekend bereikbaar vanwege de ligging aan het tangent, N260, Burgemeester Letschertweg.

De commerciële ruimte groot circa 290m2 komt beschikbaar.

Koopprijs
Koop is bespreekbaar, voorwaarden op aanvraag.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water, elektra, telefoon en internet zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Huurperiode
De huurperioden zijn in overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1,- per m² / jaar
oppervlakte:
290 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Centrum (88), Het Laar (46), Verspreide huizen Rijen (32), Tivoli (31), Hoogeind (26), Bloemenbuurt (11), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Het Laar (44), Kanaalzone (34), Loven (33), Hoogeind (26), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Bp Hoevestein (6), Tradepark 58 (15), Oosterheide (7), Beneluxterrein (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vlodropstraat 10en 12 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Koolhoven te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 290 m2 en ligt op Vlodropstraat 10en 12 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen