Kantoor - Huur

Westpoint 161 5038KG Tilburg

Informatie aanvragen

€ 42.000,- per jaar

Westpoint 161 5038KG Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Westpoint 161 in Tilburg

Kantoor - Huur
300 m2

Commerciële ruimte, groot circa 300m2, gelegen op absolute hoek zichtlocatie op de begane grond van Westpoint, momenteel in gebruik bij Bang & Olufsen. Westpoint is een zeer herkenbare woontoren van 140 meter hoog, de op twee na hoogste toren van Nederland. De Ringbaan West en het kruispunt met de Hart van Brabantlaan is een van de drukste doorgaande wegen en kruispunten van Tilburg. In de plint aan de Ringbaan West zijn 3 commerciële ruimten in gebruik bij LBB-Naber Makelaars en Repay HRM Tilburg. De ruimte van B&O komt vanwege verhuizing beschikbaar, de totale ruimte is groot circa 300m2, bestaande uit 260 m2 begane grond en 40m2 verdieping. De commerciële ruimte beschikt over 6 eigen parkeerplaatsen, plus gratis bezoekersplaatsen, in de bijbehorende parkeergarage.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 42.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 42.000,- per jaar
oppervlakte:
300 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (85), Het Laar (45), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (28), Industrieterrein-Oost (26), Tivoli (23), Industrieterrein Kraaiven (21), Katsbogten (20), Industrieterrein Vossenberg I (19), Hagelkruis (17), Korvel (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (43), Loven (39), Kanaalzone (34), Kerkhoven (23), Kraaiven (19), Vossenberg (16), Tradepark 58 (14), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Haansberg (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westpoint 161 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Hagelkruis te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 300 m2 en ligt op Westpoint 161 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen