Kantoor - Huur

Australielaan 20 3526AB Utrecht

Informatie aanvragen

€ 75,- per m² / jaar

Australielaan 20 3526AB Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Australielaan 20 in Utrecht

Kantoor - Huur
25 m2 - 1000 m2

Het betreft een in aanbouw zijnde Boxx opslag locatie waarbij tijdelijk een groot opslag/bedrijfsruimte beschikbaar is. Deze ruimte is flexibel te verdelen in ruimtes vanaf 25m2 tot 1000m2. Tijdens je huurperiode kun je altijd kosteloos veranderen van ruimte. Je kunt groter of zelfs kleiner huren, flexibiliteit is key!

Elke unit heeft een eigen afsluitbare toegangsdeur en heeft standaard verlichting. Overige elektra is mogelijk op aanvraag.

Het pand is beveiligd met camerabewaking alsmede een toegangscontrole systeem.

Boxx Opslag is een groeiend bedrijf en heeft veel ervaring in het opslaan van goederen. Naast onze kennis hebben wij een ruim aanbod aan extra services zoals, heftruck service, sjouwhulp, ophaalservice en een goedkope bus verhuur. Daarnaast kun je altijd gratis en veilig parkeren op ons eigen terrein!

Tevens (in combinatie met opslagruimte) hebben we ook werkplekken/kantoorruimtes te huur v.a. 17m2, verdeeld over twee bouwlagen.

Het bedrijfspand is gelegen op de Woonboulevard Utrecht.

Woonboulevard Utrecht is één van de grootste en meest drukbezochte woonboulevards van Nederland.

Kerngegevens

• TL-verlichtingsarmaturen;
• Maximale vloerbelasting 2.500 kg/m²; op de begane grond
• Bedrijfsruimte vanaf 25m2
• Betonvloer
• Camerabewaking
• Digitale toegangscontrole
• Per direct beschikbaar
• Bouwjaar 1968

Bereikbaarheid:

Per auto:
Utrecht is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12, A27 en A28 een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Het bedrijfspand is makkelijk bereikbaar vanaf de rijksweg A12.

Per openbaar vervoer:
Daarnaast is het object met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er bevindt zich een bushalte voor de deur en een tramhalte op steenworp afstand van het object.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs:

25-500m2 - € 120,00 per m2, per jaar

500-1000m2 - € 95,00 per m2, per jaar

1000m2 - € 75,00 per m2, per jaar

Bovengenoemde prijzen zijn allemaal exclusief 21% BTW.

Huurtermijn:
Huurcontracten vanaf 1 maand mogelijk, daarbij kun je het contract maandelijks opzeggen.

Bijzonderheden:
De bedrijfsruimte is alleen te gebruiken voor opslagruimte, niet als werkruimte. Let op! Het is niet toegestaan om voedselwaren en dergelijke op te slaan.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Australielaan 20 in Utrecht aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 75,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.000 m2
In units vanaf:
25 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (112), Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (85), Bedrijvengebied Papendorp (68), Plettenburg (60), Domplein (51), Bunnik (40), Bedrijvengebied Kanaleneiland (36), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (85), Plettenburg-De Wiers Zuid (69), Papendorp / Nieuwerijn (44), Oudenrijn (29), De Hagen+de Biezen (20), De Schaft (23), Nieuw Overvecht (21), Rembrandtlaan (18), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Australielaan 20 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Bedrijvengebied Kanaleneiland te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1000 m2 en ligt op Australielaan 20 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen