Bedrijfsruimte - Huur & koop

Noordeindseweg 2527 2651LD Berkel en rodenrijs

Informatie aanvragen
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 5.000,- per maand

Noordeindseweg 2527 2651LD Berkel en rodenrijs
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Noordeindseweg 2527 in Berkel en rodenrijs

Bedrijfsruimte - Huur & koop
431 m2

Object: Op unieke locatie aan de Noordeindseweg ligt dit markante object met een totale oppervlakte van 431 m². De laatste jaren is deze locatie gebruikt voor verschillende doeleinden (horecabedrijf, muziektheater, poolcafé etc.). Dit multifunctionele object is enkele jaren geleden gerestaureerd, heeft parkeerplaatsen op eigen terrein en is aan de achterzijde gelegen aan de Noordeindse vaart en dichtbij alle voorzieningen op loopafstand van het gezellige centrum van Berkel en Rodenrijs.

Oppervlakte:
Begane grond: circa 279 m²
Verdieping: circa 152 m²
Totaal: circa 431 m²

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Berkel en Rodenrijs
Sectie: A
Nummer: 5316
Grootte: 515 m²

Gemeente: Berkel en Rodenrijs
Sectie: A
Nummer: 8333
Grootte: 187 m²

Totale perceeloppervlakte: 702 m²

Parkeervoorziening: Ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Gebruiksmogelijkheden: De laatste jaren is deze locatie gebruikt voor verschillende doeleinden (horecabedrijf, muziektheater, poolcafé etc.).

Inventaris:
- volledig ingerichte horecakeuken
- demonstratiekeuken
- 3 bars (volledig ingericht)
- zowel boven als beneden geluidsinstallatie met muziek computer
- volledige p.a. (dus band of disco kan zo inpluggen)
- lichtinstallatie
- zeer veel horecameubilair
- veel servies e.d.
- volledige alarm- en beveiligingsinstallatie
- internet met diverse aparte kanalen voor pinbetalingen/muziekcomputers/PC en versterker voor circa 200 wifi gebruikers
- koelcel
- brandhaspels en blussers

De inventaris is ter overname.

Opleveringsniveau:

- 3 toiletten
- keukenvoorziening;
- plavuizenvloer;
- centrale verwarming;
- diverse verlichtingen;
- houten verdiepingsvloer.

Aanvaarding: In overleg.

Vraagprijs: € 695.000,- kosten koper.

Huurprijs: € 5.000,- per maand excl. BTW

Servicekosten: Huurder beschikt over eigen meters en dient derhalve zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende nutsbedrijven.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid: huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 4 maanden, inclusief omzetbelasting.

B.T.W. status: verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van NOORDEINDSEWEG 25-27 te BERKEL EN RODENRIJS. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 5.000,- per maand
oppervlakte:
431 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (119), Lansinghage (114), Spaanse Polder (98), De Rivieren (40), De Hoefslag (62), Oostambacht / Heronpark (47), Zoeterhage (47), Vliegeniersbuurt (29), Rokkehage (43), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (42)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Rotterdam Noordwest (119), Lansinghage (112), Spaanse Polder (98), De Hoefslag (62), Forepark (29), Zoeterhage (47), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Prisma (37), Rokkehage (36), Graveland, 's- (33)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Noordeindseweg 2527 in Berkel en rodenrijs.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Berkel en rodenrijs? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Noordeinde te Berkel en rodenrijs. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 431 m2 en ligt op Noordeindseweg 2527 in Berkel en rodenrijs.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen