Bedrijfsruimte - Huur & koop

Spinding 22 5431SN Cuijk

Informatie aanvragen

€ 750,- per maand

Spinding 22 5431SN Cuijk
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Spinding 22 in Cuijk

Bedrijfsruimte - Huur & koop
152 m2

Algemeen:
Nieuwbouw bedrijfsunits welke januari 2018 opgeleverd zullen worden, momenteel zijn er nog 3 kantoor/bedrijfsunits (bouwnummers 9, 10 en 11) beschikbaar voor verhuur en verkoop in grootte van 152 m² BVO (tweelaags). Bij elke kantoor/-bedrijfsunit behoren 2 eigen parkeerplaatsen, welke bij de koop of huur zijn inbegrepen.

Locatie:
Het project is gelegen op het bedrijventerrein “de Beijerd en ’t Riet”. Aan de noordzijde wordt het terrein omsloten door de Beerseweg, aan de zuidzijde door de Hapsebaan.

De bereikbaarheid is zeer goed te noemen, de locatie is gelegen tussen het centrum van Cuijk en de snelweg A73, welke beide binnen 3 autominuten zijn gelegen. De A73 bied een goede verbindingen richting Venlo, Nijmegen-Arnhem en het Duitse achterland met aansluitingen op het wegennet richting het westen. Het openbaar vervoer op loopafstand gelegen middels bus. Het treinstation Cuijk is op geringe afstand aanwezig en snel bereikbaar door o.a. de aanwezige busverbindingen.

Vloerbelasting:
Begane grond : 1.500 kg p/m²
Verdiepingsvloer : 250 kg p/m²

Vrije hoogte:
Kantoor-/bedrijfsunits: begane grond ca. 3,8m, verdiepingsvloer ca. 3,8m
Opslag-/bedrijfsunits: begane grond ca. 4,3m

Opleveringsniveau/ afwerking:
De units zijn degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen. Hieronder volgt een omschrijving hiervan;
- Deels worden de units voorzien van metselwerk, gecombineerd met geïsoleerde panelen of geïsoleerde panelen
- Elektrische overheaddeur of openslaande deuren
- Aluminium kozijnen met isolerende beglazing (bij bedrijfs-/kantoorunits)
- Voorzien van kiepramen (bij bedrijfs-/kantoorunits)
- ventilatieroosters
- Begane grondvloer, monolithisch afgewerkt
- Betonvloer (kanaalplaatvloer) afgewerkt met een cementdekvloer op de eerste etage (bij bedrijfs-/kantoorunits)
- Huurder scheidende wand uitgevoerd in cellenbeton;
- Staalconstructie
- Vurenhouten trap (bij bedrijfs-/kantoorunits)
- Aansluitpunten voor pantry en sanitaire ruimte
- Gecertificeerde hang en sluitwerk
- Mogelijkheden voor reclame uiting op de gevel
- Geïsoleerd dak
- Kunststof dakbedekking
- Twee aansluitpunten voor riolering

Bedrijfs-/kantoorunits:
- Goedgekeurde meterkast door de nutsbedrijven
- 25A hoofdaansluiting in meterkast

Bedrijfs-/opslagunits:
- Goedgekeurde meterkast door de nutsbedrijven
- Tussenmeters per unit
- Gezamenlijke toiletvoorziening voor de units
- Overheaddeuren worden geleverd met loopdeur

Buitenterrein:
- Verhard middels betonklinkers
- Straatkolken

Parkeren:
Bij elke kantoor-/bedrijfsunit zitten 2 eigen parkeerplaatsen inbegrepen.

BESCHIKBARE UNITS:
- Bedrijfsunit 9, Spinding 26
Oppervlakte 152 m² + 2pp
Koopsom: € 85.500,-
Huurprijs: € 750,- excl. BTW per maand

- Bedrijfsunit 10, Spinding 24
Oppervlakte 152 m² + 2pp
Koopsom: € 85.500,-
Huurprijs: € 750,- excl. BTW per maand

- Bedrijfsunit 11, Spinding 22 ONDER OPTIE
Oppervlakte 152 m² + 2pp
Koopsom: € 85.500,-
Huurprijs: € 750,- excl. BTW per maand

Koopovereenkomst:
Op basis van een koop-/aanneemovereenkomst appartementsrecht (bedrijfsunit), een concept exemplaar is opvraagbaar bij ons kantoor.

Betalingstermijnen:
De kopers betalen in een aantal termijnen op basis van de diverse stadia van de bouw. de bouwer, hiervoor zal koper een factuur ontvangen met een betaaltermijn van 14 dagen. Betalingen en de wijze hiervan staan vermeld in de koop-/aanneemovereenkomst. Onderstaand worden de betalingstermijnen uiteengezet:
a) 40% bij aankoop grond
b) 60% aanneemsom, welke in termijnen zal worden gefactureerd

BTW-heffing:
Ja, er wordt geopteerd voor BTW-belaste verkoop, er is geen overdrachtsbelasting van toepassing.

Huurovereenkomst:
Op basis van het laatste model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met standaard algemene bepalingen en aanvullingen.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten:
Huurder sluit bij de bedrijfs-/kantoorruimte een contract op naam voor de levering van gas, water en elektra in het gehuurde bij een energieleverancier. Bij de Bedrijfs-/opslagunits zal een voorschot in rekening worden gebracht voor het vastrecht en levering van elektra en water alsmede schoonmaak van het gezamenlijk toilet.

Bestemming:
Bestemmingsplan: ‘bedrijventerrein Cuijk” vastgesteld op 2013-12-16 waarbij een enkel bestemming bedrijventerrein van toepassing is:
Industriële en ambachtelijke activiteiten uit de categorieën 1 en 2, hieronder vallen o.a. diverse productie- en opslagactiviteiten, aannemersbedrijven, autoreparatie en handel, diverse groothandelsbedrijven enz..
Kantooractiviteiten en kantines, uitsluitend als ondergeschikte nevenactiviteit van de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteit, waarbij geldt dat de vloeroppervlakte van een showroom maximaal 35% van het totaal bebouwde oppervlak mag zijn;

Ook zijn toegestaan detailhandel volumineus, hieronder vallen
- woonzaken, verlichtingszaken
- bouwmarkt, doe-het-zelf-zaken
- tuincentra
Voor meer informatie of lijst met bedrijfsactiviteiten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Appartementsrechten:
De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welke recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Elke unit is separaat met een hypotheek te belasten en te verkopen/verhuren.

Dit houdt onder meer in dat elke koper afzonderlijk wordt aangeslagen voor onroerend zaakbelasting, waterschapslasten, rioolrecht alsmede vastrecht voor diverse nutsvoorzieningen. Voorlaatste is niet van toepassing op de opslag-/bedrijfsunits omdat deze gezamenlijk één hoofdmeter krijgen met tussenmeters. De kantoor-/bedrijfsunits zullen wel zelfstandige voorzieningen krijgen.
Naast het eigendom van de grond onder de bebouwing en parkeerplaats(en)

Vereniging van Eigenaren:
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht waarvoor een beheerder zal worden aangesteld.

De belangrijkste taken en bevoegdheden van deze vereniging zijn:
- Het beheer van de gemeenschappelijke zaken zoals het buitenterrein.
- Het opstellen van een huishoudelijk regelement waarin regels voor het gebruik van de gemeenschappelijke ruimte zijn vastgelegd.
- Het beheer van middelen die door de eigenaren ter beschikking zijn gesteld. Bij overdracht van het appartementsrecht is koper reeds een eerste bijdrage aan de vereniging verschuldigd. De daar op volgende (maandelijkse) bijdragen zullen door de eigenaren (leden van de vereniging) worden vastgesteld. Deze bedragen zijn bedoeld om onder andere de navolgende zaken collectief te regelen/betalen

Bijzonderheden:
Eventuele koop- en huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
De koper zal zelf zorg dragen voor gebruiksvergunning en vluchtplan ten aanzien van zijn bedrijfsunit.

Aanvaarding:
Per direct.

Financiering:
Bij het sluiten van de koop wordt een koop- en aannemingsovereenkomst opgesteld en getekend. In deze overeenkomst kan op verzoek van koper een ontbindende voorwaarde financiering worden opgenomen. Een concept koop-/aanneemovereenkomst kan toegezonden worden ter beoordeling.
Binnen 21 dagen na ondertekening van de overeenkomst dient koper een waarborgsom te storten bij de projectnotaris van 10% van de koopsom. In plaats van deze waarborgsom kan de koper ook een bankgarantie stellen

 

Contact

BedrijfsnaamStrijbosch Thunnissen Makelaars
VestigingNijmegen
ContactpersoonSjoerd G.A.H. Roelofs
E-mailadress.roelofs@s-t.nl
Telefoonnummer(06)51 50 76 81

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 750,- per maand
oppervlakte:
152 m2
Bouwjaar:
2017
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Heiligenberg en Beijerd en 't Riet (42), Verspreide huizen Malden (12), Heijen (15), Mill-Zuid (15), Molenhoek (7), Goffert (9), Bloemenstraat-Zwarteweg (7), Heeswijkse Kampen (7), Malden-West (7), Cuijk (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Beyerd En T Riet (26), Groot-Heiligenberg (21), Sluisweg (11), Het Spoor (15), De Groote Heeze (14), Heeswijkse Kampen Fase Iii (7), Winkelsteeg (7), Ovenberg (6), Haven Cuijk (4), De Bons (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Spinding 22 in Cuijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Cuijk? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Groot-Heiligenberg in de buurt Heiligenberg en Beijerd en 't Riet te Cuijk. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 152 m2 en ligt op Spinding 22 in Cuijk.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen