Bedrijfsruimte - Huur

Tappersweg 53 2031ET Haarlem

Informatie aanvragen

€ 250,- per maand

Tappersweg 53 2031ET Haarlem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Tappersweg 53 in Haarlem

Bedrijfsruimte - Huur
21 m2

OBJECT:
• Garagebox van ca. 21 m²

VOORZIENINGEN:
• De garageboxen zijn gemaakt van hoogwaardig gewapend beton, zijn brandwerend en inbraakresistent. De boxen zijn voorzien van een
Hörmann overheaddeur. Elke box is voorzien van een elektra-installatie met verlichting en heeft een eigen tussenmeter.
• Bij de entree van het complex is een gemeenschappelijk ruimte met een centrale technische kast en een dubbele toilet,
handenwasbak en uitstortgootsteen.

LOCATIE:
Gelegen op het bedrijvenpark “de Waarderpolder” aan de rand van Haarlem en het Spaarne, het grootste bedrijvenpark van Zuid-Kennemerland. Er zijn ca. 850 bedrijven gevestigd, waar 12.000 mensen werken. Van kleinschalige studio’s en werkplaatsen tot omvangrijke bedrijven zoals bijv. grafische en farmaceutische bedrijven zijn er gevestigd.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject.
Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

BTW:
Wel van toepassing.

SERVICEKOSTEN:
Bijdrage V.V.E per maand €18,50 excl. BTW per maand. Electra op basis van nacalculatie.

HUURVOORWAARDEN:
• Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
• Huurtermijn in overleg.
• Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
• Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd
door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Zekerheidsstelling: waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met omzetbelasting.
• Aanvaarding in overleg.
• Oplevering in huidige staat.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d.
18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 250,- per maand
oppervlakte:
21 m2
Bouwjaar:
2017
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (224), Bedrijventerrein Sloterdijk (122), Zuidzijdebuurt (84), De Pijp (64), Lijnden (42), Hoofddorp-Noord (38), Kagerweg (38), Halfweg (19), Centrum (19), Westerwijkbuurt (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (218), Sloterdijk Iii-Zuid (116), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (82), De Pijp (62), Kagerweg (51), Hoofddorp-Noord (38), Tata Steel Ijmuiden Bv Terrein (28), Abp Lijnden (25), Westerspoor-Zuid (22), De Weeren (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tappersweg 53 in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Haarlem? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Waarderpolder in de buurt Waarderpolder te Haarlem. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 21 m2 en ligt op Tappersweg 53 in Haarlem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen