Bedrijfsruimte - Huur

Nijverheidsweg 17- 19 5061KK Oisterwijk

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Nijverheidsweg 17- 19 5061KK Oisterwijk
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Nijverheidsweg 17- 19 in Oisterwijk

Bedrijfsruimte - Huur
350 m2

Te huur, Nijverheidsweg 19 (rechter gebouw)
In een bijzonder representatief gebouw op zichtlocatie aan doorgaande weg op industrieterrein Kerkhoven gelegen zelfstandige kantoorruimte, eventueel gecombineerd met showroom / bedrijfsruimte.
De kantoorruimte is groot circa 150m2 gelegen op de verdieping. De kantoorruimte bestaat een entree, hal op de begane grond, kantoorruimte op de verdieping en eventueel gezamenlijk gebruik van vergaderruimte op de begane grond. Het geheel is gebruiksklaar voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming, systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, toiletgroep en de benodigde kantoor- en data-aansluitingen. De verdieping bestaat uit een fraaie open en lichte kantoortuin. Overname van kantoormeubilair en de volledig ingerichte vergaderruimte is bespreekbaar.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag en te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 1 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 1 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per maand
oppervlakte:
350 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Kraaiven (82), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (59), Industrieterrein Loven (55), Industrieterrein-Oost (27), Industrieterrein Boxtel (26), Verspreide huizen Udenhout (26), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (20), Moergestel (17), Het Zand (14), Molenstraat en omgeving (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Loven (79), Kraaiven (78), Kerkhoven (38), Kanaalzone (27), Kreitenmolen (19), De Sonman Uitbr. (17), Laarakkers (17), Industrieweg (14), Ladonk I (14), Ladonk Ii (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nijverheidsweg 17- 19 in Oisterwijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Oisterwijk? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Kerkhoven te Oisterwijk. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 350 m2 en ligt op Nijverheidsweg 17- 19 in Oisterwijk.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen