Bedrijfsruimte - Huur & koop

Sprendlingenpark 34 5061JV Oisterwijk

Informatie aanvragen

€ 1,- per jaar

Sprendlingenpark 34 5061JV Oisterwijk
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Sprendlingenpark 34 in Oisterwijk

Bedrijfsruimte - Huur & koop
400 m2

Op uitstekende locatie op bedrijventerrein Kerkhoven gelegen representatieve bedrijfsruimte, totaal groot circa 400m2. De begane grond beschikt over een kant en klaar afgewerkte kantoorruimte circa 75m2, verdeeld over begane grond en verdieping, een keuken, bedrijfsruimte / showroom circa 175m2. En een entresolvloer circa 150m2. De verdieping beschikt eveneens over een kant en klaar afgewerkte kantoorruimte en een showroom / opslagruimte.

Het object bestaat in totaal uit ruim 75m² kantoorruimte en circa 325m² bedrijfsruimte / showroom, als volgt verdeeld:
Begane grond
- kantoorruimte: circa 38m²
- bedrijfsruimte: circa 172m²
Verdieping
- kantoorruimte: circa 38m²
- entresolvloer: circa 150m²

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Huurprijs
De huurprijs en voorwaarden zijn op aanvraag.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 319.000,-- kosten koper.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per jaar
oppervlakte:
400 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Industrieterrein Kraaiven (72), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (57), Industrieterrein Loven (54), Industrieterrein-Oost (27), Industrieterrein Boxtel (26), Verspreide huizen Udenhout (25), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (20), Moergestel (17), Molenstraat en omgeving (15), Boxtel-Centrum (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Loven (78), Kraaiven (68), Kerkhoven (37), Kanaalzone (27), Kreitenmolen (19), De Sonman Uitbr. (17), Laarakkers (16), Industrieweg (14), Ladonk I (14), Ladonk Ii (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Sprendlingenpark 34 in Oisterwijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Oisterwijk? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Kerkhoven te Oisterwijk. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 400 m2 en ligt op Sprendlingenpark 34 in Oisterwijk.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen