Bedrijfsruimte - Huur & koop

Charles Stulemeijerweg 6 5026RT Tilburg

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )

€ 1,- per jaar

Charles Stulemeijerweg 6 5026RT Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Charles Stulemeijerweg 6 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur & koop
565 m2

Op zeer aantrekkelijk en goed bereikbaar bedrijventerrein Het Laar langs de A58 in Tilburg gelegen hoogwaardig en nieuw te bouwen vrijstaand bedrijfsgebouw. Het bedrijfsgebouw is gelegen op een perceel grond groot 870 m2 en het gebouw is totaal groot circa 565m2, bestaande uit 65m2 kantoorruimte/showroom op de begane grond, 100m2 kantoorruimte/showroom op de verdieping, 400m2 bedrijfruimte begane grond. Het geheel is gelegen op een toplocatie, is zeer representatief en aangezien het nieuwbouw betreft kan rekening gehouden worden met wensen voor wat betreft indeling en het afwerkingsniveau.
Huurprijs
De aanvangshuurprijs is op aanvraag en te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Koopprijs
De koopprij en voorwaarden zijn op aanvraag, kosten koper en te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per jaar
oppervlakte:
565 m2
Bouwjaar:
2022
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: 0 (485)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Kraaiven (79), Loven (79), Vossenberg (79), Haansberg (36), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Het Laar (22), Vossenberg-West I (22), De Sonman Uitbr. (17), Katsbogten (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Charles Stulemeijerweg 6 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Het Laar te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 565 m2 en ligt op Charles Stulemeijerweg 6 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen