Bedrijfsruimte - Huur & koop

Ringbaan-Noord 0ong 5046AB Tilburg

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Ringbaan-Noord 0ong 5046AB Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Ringbaan-Noord 0ong in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur & koop
1435 m2 - 9016 m2

Op uitstekende zichtlocatie aan de Ringbaan Noord en aan de andere zijde grenzend aan de Waalstraat en de Goirkekanaaldijk gelegen nieuw te bouwen bedrijfsruimte / showroom. Bierens Machinefabrieken verhuist naar de naastgelegen nieuw gebouwde fabriek, waardoor de bestaande locatie voor herontwikkeling beschikbaar komt. De nieuwbouw wordt gecombineerd met de authenticiteit van weleer. Een unieke kans voor een bedrijf dat waarde hecht aan exposure met bijvoorbeeld een showroomfunctie, en uitstekende bereikbaarheid met volop parkeren om zich hier te vestigen in een nieuw, op maat gebouwd bedrijfsobject.

Gepland staat te worden gebouwd totaal ruim 9.000m2 bedrijfsruimte, als volgt verdeeld:

Bedrijfsruimte 1, beschikbaar
Totaal groot circa 2.700m2, gelegen aan de Ringbaan Noord:
- Bedrijfsruimte / magazijn: 1.950m2
- Showroom: 750m2

Bedrijfsruimte 2, beschikbaar
Totaal groot circa 3.445m2, gelegen aan de Waalstraat

Bedrijfsruimte 3, beschikbaar
Totaal groot circa 2.871m2, gelegen aan de Goirkekanaaldijk:
- Bedrijfsruimte / showroom begane grond: 1.435m2
- Bedrijfsruimte verdieping (optioneel): 1.435m2

De mogelijkheid bestaat tevens voor een ontwikkeling op maat, voor het geheel of voor een deel van de locatie.

De bereikbaarheid is uitstekend via de ringbanen en het Noordwest tangent, Burgemeester Letschertweg N260. Deze verbindingsroute zorgt voor aansluiting op de snelwegen A261 (Tilburg - Waalwijk) en A58 / A65 (Breda - Eindhoven en Breda - 's-Hertogenbosch).

Parkeren
Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op een groot eigen parkeerterrein voor de deur waar 161 of 188 parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Koopprijs
De koopprijs is op aanvraag.

Huur

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Koop

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Algemeen

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

BTW
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
9.016 m2
In units vanaf:
1.435 m2
Bouwjaar:
2016
Industrieterrein:
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (81), Industrieterrein Kraaiven (73), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (51), Industrieterrein Loven (49), Verspreide huizen Goirle (39), Verspreide huizen Rijen (30), Industrieterrein-Oost (24), Verspreide huizen Udenhout (21), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (18), Moergestel (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Loven (71), Kraaiven (70), Vossenberg (70), Kerkhoven (34), Tijvoort (34), Haansberg (29), Kanaalzone (21), Vossenberg-West I (18), De Sonman Uitbr. (17), Kreitenmolen (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ringbaan-Noord 0ong in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Kanaalzone in de buurt Industriestrook Goirke-Kanaaldijk te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 9016 m2 en ligt op Ringbaan-Noord 0ong in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen